Swietel Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Witam !! Niewiem jak zrobić jak najbardziej realistyczną góre, skałe no po prostu otoczenie wokół zamku ( coś na styl takiej skały jak stoi zamek z filmu Harry Potter) musi wyglądać bardzo realistycznie bo zostanie użyte do filmu bardzo prosił bym o jakieś porady PS: Jak ktoś chce to może wykonać coś na wzór takich skał na jakch stoi zamek z filmu harry potter a ja doprawie zamek i całą reszte >> moglibyśmy dopisać imię i nazwisko czy tam jakąś własną reklamę do filmu scenke robie w 3d studio max 6 --> za wszyskie porady i pomoce bardzo dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkropinski Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 do takich RZeczy mozesz wykorzystać program VuE. a tak to chyba najleprzy bylby modeling reczny, ewentualnie porobienie skalek i scatter albo displace... pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdeno Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 HAHAHA no sorry za offtopa, ale nie mogłem się powstrzymać :D hkropiński poprawiasz Swietela ortograficznie z Żeczy na Rzeczy a potem sam jedziesz najlepRZy. Jesteś dla mnie mistrzem świata. Nie ma znaczenia czy zrobiłeś to specjalnie czy przez przypadek :D Dzięki za poprawienie humoru. Będę miał banana na gębie do końca tygodnia ;). Muszę to gdzieś zapisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts