grand99 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 mam taki problem: nie wiem jak, nie wiem czemu, ale zniknela mi podzialka na suwaku czasu, ktos moze wie jak to wlonczyc, bo dosc ciezko bez tego poruszac sie podczas animowania:) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Usuń plik max.ini a program wróci do ustawień fabrycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 sprawdź pod Customize> ShowUI a jeśli to nie pomoże to usuń plik 3dsmax.ini z katalogu instalacyjnego (jak pisze Lis) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Customize -> Customize User Interface -> Menus -> Szukasz Show Time Slider w Actions i wrzucasz gdzieś do menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grand99 Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2006 dzieki za pomoc, juz wszystko gra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi