lolipop Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Witam.Pracki juz troche leza ale pomyslalem ze zamieszcze.Z konkursu dom na wodzie.Chodzilo o przedstawienie koncepcji jednoski mieszkalnej do 5 os. max, plywajacej bez wlasnego napedu.projekt i wizki moje.architectural desktop i v-ray
siwy Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Super. Najlepsze 2 ostatnie wizki. Projekt też ciekawy
zdeno Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Bardzo ładne i pod względem graficznym i architektonicznym. Chciałbym tak umieć. Na pierwszej wizce niepotrzebny DOF sprawia wrażenie że chatka to mała zabaweczka. Dziadzio troche nie siedzi w perspektywie. Ogólnie ludziki doklejane na wizkę to bardzo śliski temat, oko ludzie przyzwyczajone do oglądania ludzi wychwyci każdy fejk. Na ostaniej znowu wrażeni malutkich domeczków z zapałek, to chyba przez to że w tej skali woda nie powinna mieć takich duzych wyrażnych fal. bo wygląda jak sfotografowana z 1-2 metrów. To czepialstow to tylko tak dla pobicia poziomu bo tak jak powiedziałem na początku. Wielki respect! Bardzo bardzo!
lolipop Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 no coz zdeno masz racje.Z tym wrazeniem domkow z zapalek to mialem troche problemow.a ludzikowi zniknol cien.gdzies w produkcji zniknol tez skuter zparkowany w garazu na lodke 0_0.Thx za komenty.fajnie ze sie wam podoba:]
Shalivan Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 randery fajne ale wiesz projekt troszke nie teges bo ten komin jak odsłaniasz to dużo ciepła traci powiniwn być obudowany murami ?? tak mi sie wydaje ale wiem tak ładniej wygląda :P
lolipop Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Napisano 10 Czerwiec 2006 czy ja wiem.widzialem kominy w scianach, albo nawet narozne.wtedy przez wszystkie kondygnacje sie styka z powietrzem zew.nie mowie ze to najlepsze rozwiazanie, ale napewno akceptowalne :]
Synthax Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 Architektura bardzo wdzięczna. Renderki te pierwsze wygladaja jak zdjecia makro. Ale bryła choć żaluzjowa to bardzo atrakcyjna. Tak trzymaj
Rekomendowane odpowiedzi