Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jest nowym uzytkownikiem i w poczatku sie chcialem przywitac ;-) Dobra przejdzmy do tematu.Wiec tak chcialem sie zapytac czy ktos nie ma videotutkow na modelowanie samochodu, nie piszcie mi "uzyj opcji szukaj" bo juz szkualem i albo jakas stronia nie chodzi albo nie ma :/ Najlepiej bym chcial tutka z 3dplace ale zarejestrowalem sie tam chcem sciagac jedna z 17 czesci tutka a tu wyskakuje mi ze sie mam zalogowac :/ a ja juz jestem zalogowany to wpisuje login a tu mi pisze Login Below wiec jak mi ktos moze pomuc to bardzo prosze ;-)

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
a zaczynasz dopiero przygode z maxem ?? i juz chcesz samochod ... ?

nie znam zadnego videotutka ale tu jest fajny tutek - fiat 500

www.3dtotal.com

Bawilem sie juz kiedys w maxie i robilem nawet samochod Renault Laguna zrobilem cala karoserie i potem jakos nie mialem czasu ... no bylo to dosc dawno i juz nie pamietam niektorych rzeczy takich jak ustawic te Blueprinty a tam na 3d-place.com bylo to ladnie pokazane ^^

Napisano

Jeżeli jesteś pewien że masz aktywne konto to po mimo tego że jesteś już zalogoawany wpisz po napisem login below swój login i hasło.Miałem kiedyś podobną sytuacje i tak zrobiłem.

Gość wielki_mistrz
Napisano

Też mam problem ze stronką 3d-place.com. Zalogowałem się, wybrałem jedną z części tutoriala, poczekałem na swoją kolejkę. Po 25 minutach wyskakuje okienko że mogę ściągać plik. Kiedy klikam zaczyna się ściągać plik "serve" 1 kb wagi. A na stronce pokazuje się reklama, że można ominąć kolejkę jeśli zapłacę kasę.

Gość wielki_mistrz
Napisano

Też mam problem ze stronką 3d-place.com. Zalogowałem się, wybrałem jedną z części tutoriala, poczekałem na swoją kolejkę. Po 25 minutach wyskakuje okienko że mogę ściągać plik. Kiedy klikam zaczyna się ściągać plik "serve" 1 kb wagi. A na stronce pokazuje się reklama, że można ominąć kolejkę jeśli zapłacę kasę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności