zioomek Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Witam jest nowym uzytkownikiem i w poczatku sie chcialem przywitac ;-) Dobra przejdzmy do tematu.Wiec tak chcialem sie zapytac czy ktos nie ma videotutkow na modelowanie samochodu, nie piszcie mi "uzyj opcji szukaj" bo juz szkualem i albo jakas stronia nie chodzi albo nie ma :/ Najlepiej bym chcial tutka z 3dplace ale zarejestrowalem sie tam chcem sciagac jedna z 17 czesci tutka a tu wyskakuje mi ze sie mam zalogowac :/ a ja juz jestem zalogowany to wpisuje login a tu mi pisze Login Below wiec jak mi ktos moze pomuc to bardzo prosze ;-)
XaoC Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Pewnie zapomniales o aktywacji konta:) U mnie dziala normalnie:)
zioomek Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Napisano 10 Czerwiec 2006 Pewnie zapomniales o aktywacji konta:) U mnie dziala normalnie:) Mam aktywowane konto i nic dalej te nieszczesne Login Below :/
Lukasz_D Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 a zaczynasz dopiero przygode z maxem ?? i juz chcesz samochod ... ? nie znam zadnego videotutka ale tu jest fajny tutek - fiat 500 www.3dtotal.com
zioomek Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Napisano 10 Czerwiec 2006 a zaczynasz dopiero przygode z maxem ?? i juz chcesz samochod ... ? nie znam zadnego videotutka ale tu jest fajny tutek - fiat 500 www.3dtotal.com Bawilem sie juz kiedys w maxie i robilem nawet samochod Renault Laguna zrobilem cala karoserie i potem jakos nie mialem czasu ... no bylo to dosc dawno i juz nie pamietam niektorych rzeczy takich jak ustawic te Blueprinty a tam na 3d-place.com bylo to ladnie pokazane ^^
animaster Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Jeżeli jesteś pewien że masz aktywne konto to po mimo tego że jesteś już zalogoawany wpisz po napisem login below swój login i hasło.Miałem kiedyś podobną sytuacje i tak zrobiłem.
Gość wielki_mistrz Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 Też mam problem ze stronką 3d-place.com. Zalogowałem się, wybrałem jedną z części tutoriala, poczekałem na swoją kolejkę. Po 25 minutach wyskakuje okienko że mogę ściągać plik. Kiedy klikam zaczyna się ściągać plik "serve" 1 kb wagi. A na stronce pokazuje się reklama, że można ominąć kolejkę jeśli zapłacę kasę.
Gość wielki_mistrz Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 Też mam problem ze stronką 3d-place.com. Zalogowałem się, wybrałem jedną z części tutoriala, poczekałem na swoją kolejkę. Po 25 minutach wyskakuje okienko że mogę ściągać plik. Kiedy klikam zaczyna się ściągać plik "serve" 1 kb wagi. A na stronce pokazuje się reklama, że można ominąć kolejkę jeśli zapłacę kasę.
Rekomendowane odpowiedzi