Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejka wam!

Dziś chciałem wam zaprezentować moją pierwszą animacje w maxiku.. (mój soft to max w ver. 7) Jako, że jestem początkujący (od miesiąca się bawie maxem) to proszę o troszke wyrozumiałosci. :)

Filmik trwa ponad jedną minutke, zajmuje prawie 7MB i jest do ściągnięca poniżej:

http://rapidshare.de/files/22698938/agent.wmv.html

Celem było poznanie troszke bardziej kości i ich animowaniu.. Niestety nie za baardzo mi to wyszło ale jeszcze wszystko przedemną.

Całość razem z renderem zrobiłem w 10H.

Pozdrawiam!!

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

REWELACJA! muzyka jest niesamowita twojego autorstwa!! gdybym robił taką muze to bym juz sie nie bawił w animacje tylko w MTV!

ps Moleling tez zarombisty

pozdr

ps 2 zartuje :)

Napisano

Wow, to ty zrobiłeś tą muzykę?

a myślałem że to The Prodigy: "Fire starter" ;)

animacja kiepściutka, modeling leży...

całość 10 h - no cóż, widać...

popracuj nad podstawami...

Napisano

stary dobry jesteś mistrzu Molelingu :)

masz błąd w creditach :D:D...

heh animacja jakoś taka mało ambitna :/... niewiele tego jest.

Napisano

Dobbre, jest początek rozwinięcie moment krytyczny i zakończenie.

Wszysko czego filmowi akcji trzeba, choć osobiście dodał bym jeszcze wątek romnatyczny.

Mógłbys wtedy dodać na końcu jeszcze jeden zaskakujący napis:

Wątek romantyczny

Macieja Jur ;)

PS:a tak poważniej to sie nie obraź, tylko klikaj, czytaj i obserwuj ... w 10h nie robi się Animacji, co najwyżej animarnie lub animatnie.

Napisano

Muzy nei robiłem bo to jest firestarter ;d taki wałek w creatach.. ;) No wiem, ze w 10H sie nie robi animacji.. Teraz zaczołem robić nową już tak bardziej na powaznie ;) Nie wiem kiedy skończe ale skończe i dam tu żebyście mieli kontrast :)

Pozdro!

Napisano

ee ja pamietam ze po miesiacu zabawy maxem to nawet nie wiedzialem co to sa kosci, wiec nawet. Ale co sobie posluchalem to moje ;P

Napisano

Mysle ze Maciej Jura moze sie obrazic ze nie wymieniles go w napisach koncowych. Bedziesz zglaszal animke do Oscara?

Strasznie mnie wkurza jak ktors na koniec robi napisy trwajace prawie tyle co polowa filmu i wymienia sie we wszystkim w czym moze. dodaj jeszcze efekry specjalne: Maciej Jura, kompozycja: Maciej Jura, Oświetlenie: Maciej Jura, Kamery: Maciej Jura, reżyseria: Maciej Jura i ze na podstawie powieści Macieja Jury. Tylko umiesc to na poczatku filmu zebym nie musial dlugo czekac zanim strzele sobie w leb. :P

Pozdrów kolegów z zespolu Prodigy.

Napisano

I trochę dziwię sie ze pod Muzyką podpisałesz sie z twoim autorstwem...jakim prawem...czy to dlatego ze go wkleiłesz do filmu...?

Co do animacji, koncetruj sie nad modelowaniem, a nie nad efektem. Na to przyjdzie jeszcze czas.

Pozdro

Napisano

buhaha na co 10h ci było potrzebne na stworzenie scenariusza ?

No chyba że te 10h to razem z modelowaniem :P

Napisano

No ze wszystkim, renderingiem itp...

Weźcie nie odkopujcie tego wątku bo aż wstyd.. :)

Napisano

Nie przejmuj się, dużo nie tracisz.. ;)