Napisano 10 Czerwiec 200618 l Hejka wam! Dziś chciałem wam zaprezentować moją pierwszą animacje w maxiku.. (mój soft to max w ver. 7) Jako, że jestem początkujący (od miesiąca się bawie maxem) to proszę o troszke wyrozumiałosci. :) Filmik trwa ponad jedną minutke, zajmuje prawie 7MB i jest do ściągnięca poniżej: http://rapidshare.de/files/22698938/agent.wmv.html Celem było poznanie troszke bardziej kości i ich animowaniu.. Niestety nie za baardzo mi to wyszło ale jeszcze wszystko przedemną. Całość razem z renderem zrobiłem w 10H. Pozdrawiam!!
Napisano 10 Czerwiec 200618 l REWELACJA! muzyka jest niesamowita twojego autorstwa!! gdybym robił taką muze to bym juz sie nie bawił w animacje tylko w MTV! ps Moleling tez zarombisty pozdr ps 2 zartuje :)
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Wow, to ty zrobiłeś tą muzykę? a myślałem że to The Prodigy: "Fire starter" ;) animacja kiepściutka, modeling leży... całość 10 h - no cóż, widać... popracuj nad podstawami...
Napisano 10 Czerwiec 200618 l stary dobry jesteś mistrzu Molelingu :) masz błąd w creditach :D:D... heh animacja jakoś taka mało ambitna :/... niewiele tego jest.
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Dobbre, jest początek rozwinięcie moment krytyczny i zakończenie. Wszysko czego filmowi akcji trzeba, choć osobiście dodał bym jeszcze wątek romnatyczny. Mógłbys wtedy dodać na końcu jeszcze jeden zaskakujący napis: Wątek romantyczny Macieja Jur ;) PS:a tak poważniej to sie nie obraź, tylko klikaj, czytaj i obserwuj ... w 10h nie robi się Animacji, co najwyżej animarnie lub animatnie.
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Muzy nei robiłem bo to jest firestarter ;d taki wałek w creatach.. ;) No wiem, ze w 10H sie nie robi animacji.. Teraz zaczołem robić nową już tak bardziej na powaznie ;) Nie wiem kiedy skończe ale skończe i dam tu żebyście mieli kontrast :) Pozdro!
Napisano 11 Czerwiec 200618 l ee ja pamietam ze po miesiacu zabawy maxem to nawet nie wiedzialem co to sa kosci, wiec nawet. Ale co sobie posluchalem to moje ;P
Napisano 12 Czerwiec 200618 l Mysle ze Maciej Jura moze sie obrazic ze nie wymieniles go w napisach koncowych. Bedziesz zglaszal animke do Oscara? Strasznie mnie wkurza jak ktors na koniec robi napisy trwajace prawie tyle co polowa filmu i wymienia sie we wszystkim w czym moze. dodaj jeszcze efekry specjalne: Maciej Jura, kompozycja: Maciej Jura, Oświetlenie: Maciej Jura, Kamery: Maciej Jura, reżyseria: Maciej Jura i ze na podstawie powieści Macieja Jury. Tylko umiesc to na poczatku filmu zebym nie musial dlugo czekac zanim strzele sobie w leb. :P Pozdrów kolegów z zespolu Prodigy.
Napisano 20 Lipiec 200618 l I trochę dziwię sie ze pod Muzyką podpisałesz sie z twoim autorstwem...jakim prawem...czy to dlatego ze go wkleiłesz do filmu...? Co do animacji, koncetruj sie nad modelowaniem, a nie nad efektem. Na to przyjdzie jeszcze czas. Pozdro
Napisano 19 Sierpień 200618 l buhaha na co 10h ci było potrzebne na stworzenie scenariusza ? No chyba że te 10h to razem z modelowaniem :P
Napisano 19 Sierpień 200618 l No ze wszystkim, renderingiem itp... Weźcie nie odkopujcie tego wątku bo aż wstyd.. :)
Napisano 21 Sierpień 200618 l omg po co wrzucasz na rapidshare ;/ najgorszy serwer jaki znam.. korzystaj z www.yousendit.com bo sciagnac tej twojej produkcji nie moge