Skocz do zawartości

Animacja 3D: Secret Agent (Moje początki)

Gość BiX

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka wam!

Dziś chciałem wam zaprezentować moją pierwszą animacje w maxiku.. (mój soft to max w ver. 7) Jako, że jestem początkujący (od miesiąca się bawie maxem) to proszę o troszke wyrozumiałosci. :)

Filmik trwa ponad jedną minutke, zajmuje prawie 7MB i jest do ściągnięca poniżej:

http://rapidshare.de/files/22698938/agent.wmv.html

Celem było poznanie troszke bardziej kości i ich animowaniu.. Niestety nie za baardzo mi to wyszło ale jeszcze wszystko przedemną.

Całość razem z renderem zrobiłem w 10H.

Pozdrawiam!!

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Dobbre, jest początek rozwinięcie moment krytyczny i zakończenie.

Wszysko czego filmowi akcji trzeba, choć osobiście dodał bym jeszcze wątek romnatyczny.

Mógłbys wtedy dodać na końcu jeszcze jeden zaskakujący napis:

Wątek romantyczny

Macieja Jur ;)

PS:a tak poważniej to sie nie obraź, tylko klikaj, czytaj i obserwuj ... w 10h nie robi się Animacji, co najwyżej animarnie lub animatnie.

Muzy nei robiłem bo to jest firestarter ;d taki wałek w creatach.. ;) No wiem, ze w 10H sie nie robi animacji.. Teraz zaczołem robić nową już tak bardziej na powaznie ;) Nie wiem kiedy skończe ale skończe i dam tu żebyście mieli kontrast :)

Pozdro!

Mysle ze Maciej Jura moze sie obrazic ze nie wymieniles go w napisach koncowych. Bedziesz zglaszal animke do Oscara?

Strasznie mnie wkurza jak ktors na koniec robi napisy trwajace prawie tyle co polowa filmu i wymienia sie we wszystkim w czym moze. dodaj jeszcze efekry specjalne: Maciej Jura, kompozycja: Maciej Jura, Oświetlenie: Maciej Jura, Kamery: Maciej Jura, reżyseria: Maciej Jura i ze na podstawie powieści Macieja Jury. Tylko umiesc to na poczatku filmu zebym nie musial dlugo czekac zanim strzele sobie w leb. :P

Pozdrów kolegów z zespolu Prodigy.