Malyszum Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 meble firmy brw :) kompozycja wnetrza ze strony producenta :) Komentarze mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 modele słabe, brak oświetlenia, no i brak materiałów czyli nie jest dobrze, zamiast do FW 3D powinieneś dać do WIP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 hoho, cieniutko :/ Drugi render lepszy, ale też nie jest dobry. Podłoga zbyt mocno odbija otoczenia, brak spcyficznego rozmycia. Modele nawet mogą być, ale koniecznie muszą być dodane teksturki. Nad oświetleniem też warto popracować. Do WIP'a z tym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 wydaje sie tak jakby to były same boxy z wygładzonymi krawedziami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malyszum Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 no właśnie materiały i oświetlenie, narazie kalecze, to moje początki z tymi elementami. nie bardzo wiem jak co gdzie ustawic i wogole :) no sory :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Jak dla mnie to modele dobrze wykonałeś, ale reszta jest niedostateczna... polecam sobie zainstalować Vray'a i poczytać to: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10885 Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Widac ze poczatki z grafika3D, slabo z texturkami i oswietleniem, sprobuj sie pobawic w bardziej zaawansowane modele bo to sa praktycznie same boxy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi