Napisano 10 Czerwiec 200618 l Witam, Dawno mnie tu nie było, w związku z czym wrzucam coś "na ząb", czekam na komentarze. Pozdrawiam Nos Render: Maxwell 1.0 SL: 20
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Ładny model, czysty render. Logo Creative mogłeś zrobić splineami lub plane + opacity, bo odbiega od oryginału. Szkoda tylko, ze kompresja zabiła szczegóły. Pokaż siatke [edit] hkropinski ma racje z tymi kantami. Dodaj chamfera w kilku miejscach
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Jak na Maxwella to cienizna (serio) daj Hi-resa i wiekszy SL. To jest mój ulubiony render (Maxwell) nr jeden i wiem co on potrafi (z czasem renderingu również, he he). Ta scenka powinna wypalać kineskop. Pozdr.
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Hehe. Dzisiaj wlasnie sobie dłubałem ten sam model. Ogólnie całkiem fajnie, tylko faktycznie zbyt kanciasto szczególnie to wgłębienie w którym jest napis CREATIVE jest dużo bardziej miękkie nie mówiąc już o tym, że z przodu to urządzonko troszeczkę się zwęża :-) Materiały owszem całkiem, tylko ten niebieski powinien być troche bardziej jak metalik - no dajże speckle na mape specular'a, nie krępuj się.
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Doszło do SL:20 a nie widać go bo skompresowałeś obrazek, weź wrzuć go tutaj http://www.imageshack.ws
Napisano 11 Czerwiec 200618 l wydaje mi sie że oprócz tach kantów o których wszyscy piszą słusznie z resztą suwaczek do zmiany np. utworu nie jest troche za bardzo wysuniety, no chyba że ten egzemplarz z którym mam kontakt jest jakiś inszy to sorki :) reszta miodzio - może jeszcze poszalej i na wyświetlaczu coś pokaż.
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Witam Widze tu dwie nieścisłości malutnie ale jak na mały model myślę że można. Haczyk na łańcuszek jest inny niż jest :) a dziurka dyktafonowa jest mniejsza by zgadzała się ładnie z wypustkami. Dodaj jeszcze oznaczenia - i + i słuchawki obok wejścia. Wygląda nieźle. Pozdrawiam
Napisano 11 Czerwiec 200618 l ten model mp3 wlasnie lezy u mnie na biurku i tak: krawdzie powinny byc bardziej lagodne - wiecej chamfera Moze to wina perspektywy ale patrzac pod tym samym kontem na moj mp3 czesc czarna jest mniejsza/wezsza Rolka do zmiany piosenek powinna siedziec troche glebiej Zapomnialem dodac ze materialy na moim mp3 ;] sprawiaja wrazenie polakierowanego plastku a u ciebie to takie nijakie troche :D Postaraj sie wycisnac cos jeszcze z tego bo mp3 fajne :D No i sluchaweczki tez by mozna
Napisano 12 Czerwiec 200618 l Jeśli się czepiać to czcionka za duża i nie ten krój :P Otworek na mikrofon powinien być mniejszy tak, jak napisali poprzednicy zbyt kanciasty miejscami! Materiał powinien być lekko metaliczny :) Ale to tak, jeśli mam się czepiać - też mam tą mp3 :P
Napisano 12 Czerwiec 200618 l A mnie sie podobywuje:) nie jestem zakażony porównywaniem detali modelu z prawdziwym playerem bo nie mam więc mówie tylko na podstawie tego co widze. Bardzo pozytywnie:)