Fearo Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Czesc otuz jestem tu nowy i mam pewien problem: sciaglem wersje trial z oficjalnej strony tego programu po zainstalowaniu prosi mnie o znalezienie jakiejs licencji i jesli mu jej nie wskarze wyskakuja bledy i odrazu sie wylacza program:( majac ps trail version wsyztko swietnie choidzlo przez miesiac prosilbym o pomoc, ty z gory pzdr: Fearo
xeav Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 piszesz, że miałeś trial i ściągnołeś trial :) trial działa przez 30 dni, później trzeba wykupić licencję
Fearo Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Napisano 12 Czerwiec 2006 ta ja wiem tylko problem jest wtym ze to dzisja to sciagnelem i zainstalowalem i odrazu przy wlaczeniu kiedy lasduje dane wyskauje jakas tabelka o licencji
xeav Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 jeśli miałeś już wcześniej triala, który się skończył, odinstalowałeś go, zainstalowałeś również triala to chyba normalne, że nie będzie działać ?
tweety Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 jeśli ściągnąłeś trial i nie chce ci się odpalić tzn. że: a. miałes już wcześniej zainstalowany trial maxa b. nie wiesz, że można kliknąc w ikonkę try włącza się ekran ładowania i wyskakuje komunikat: Masz jeszcze bla bla bla... po tym czasie bla bla bla... i są trzy opcje: Enter code, Get code, Try kliknij w try i samo pójdzie. c. ściągnąłeś maxa8 i przy downloadzie 99% bit nieparzysty zrobił się parzysty przez co program się wysypuje d. być może instalujesz maxa na Macinstoshu :] Pozdrawiam
Fearo Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Napisano 12 Czerwiec 2006 nie pierwszy raz sciagalem ten program i tu niema czegos takoiego jakl doladuj przez telefon bla bla bla tylko ze: a dam wam screena jest to 3ds max 8 takiego sicgalem wlasnie z oficjalnej strony tego programu tylko ze mialem tak ze z pocztaku sciaflem ztamtad cos innego chyba jakies preference & tutorial bo top mialo wiecej meijsca wiec mysalem ze to jest i program & tutoriale a sie okazuje ze to jakies ustawienia po zainstalowaniu tego myslalem ze cos zrobalem skor byly takie skopane pliki i to usunelem i jeszce raz zaisntalwoalem ale nawet nie wlaczalem tego Scrren: po wcisnieciu ktorejs z mozliwosci wyskauje takie cos Bede wdzieczny jelsi ktos bedzie wiedzial co ztym zrobic z groy dziekuje:D 3majcie sie
hkropinski Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 musisz wskazac plik z licencją programu
Fearo Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 eee a skad wziasc ten plik???? skor mam traiala ze strony?
xeav Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 eee a skad wziasc ten plik???? skor mam traiala ze strony? pozostaje kupienie wersji pełnej
Fearo Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 lee:( to straszna lipa:( ale mi sie wydaje ze tak jakgdyby to chcailo orginalnego windowsa z licencja bo tam kaze jakgdyby wpisac ip. Nie wiem czy teoria moja jest sluszna ale tez jest taka mozliwosc. Mowiac szczerze no to coz chyba sie jednak nie pobawie wtym programie szkoda bo w adobe photoshop jestem naprawde neizly w towrzeniu sygnaturek itp wiec sadze ze tutaj tez szybko bym sie nauczyl
xeav Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 spróbój mayi lub xsi- obydwie wersje nie są ograniczone czasowo http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?id=6905396&siteID=123112 http://www.softimage.com/
Fearo Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 ehh ale do tych programow jest stsousnkowo malo tutoriali:( a ja bylbym poczatkujacy w grafice 3d
streaker Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 xeav - ty nie sprowadzaj chłopaka na złą drogę ;P Fearo - jesteś pewny, że przy instalacji nie zmieniałeś kodu ?
Fearo Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 no cos tam bylo ze mnie pogmatwalo:) teraz se przypomnailem kazalo mi wpisac jakis phone activation cyzli serial ja cos wybralem nawte nie patrzylem co:) wazne bylo zeby sie zaisntalowalo no i poszlo:( moze to wlasnie wina tego ale ma moze ktos wskaozki jak to poprawnie zaisntalowac? moze jakis tutorial :P nie no joke tylko chcailbym wiedziec co wybrac przy tym phone number itd.
streaker Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 1. Przy instalacji gdy pokazuje kod do wpisania nie zmieniaj tam nic. 2. Przy uruchamianiu musisz wybrać run czy coś takiego, a nie activate Łot cało filozofija... :)
Fearo Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 steareker miales racje problem pojawil sie podczas instalacji poniewaz wybralem network czy cos wtym rodzaju dzieki wsyztkim za pomoc temat mozna zamknac a ja moge sie cieszyc nowym programem :)
Rekomendowane odpowiedzi