Bercik Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 zamieściłem te zdjecie na httpimageshack.us ?? dobrze bo zabardzo nie wiem jak zamieszczać ??:))
siwy Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 Takie obrazki robione na Amigach kilkanaście lat temu zachwycały, teraz to nic szczególnego. Nie podoba mi się, nie wiedze tu pomysłu.
wesoledi Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 No wiekszego pomyslu czy sensu tochyba tu nie ma, albo nie dostrzegam. Mysle, ze to tylko zabawa czy pierwsze kroki w maxie, jesli tak to nie jest najgorzej, ale zabierz sie za cos konkretniejszego.
piksar Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 a ja bym tego nie potępiał, proste i niebrzydkie.
tweety Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 hehe. w pierwszej chwili pomyślałem, że to Caligari Truespace (pamięta to ktoś jeszcze?). materiały są do kitu, kompozycja przypadkowa, tematyka sprzed 10 lat (ech te lewitujące wyspy nad raytracowymi morzami). ale miłe bo przypomina stare czasy :] pozdrawiam
Bercik Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Napisano 16 Czerwiec 2006 dzieki za komentarze :) nawet te złe :p niedługo zamieszcze wiecej bo mam duzo. ale niech ktos mi powie jak zrobić zeby praca była jako zalącznik. bo nie weim :p
Hynol Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 Takie obrazki robione na Amigach kilkanaście lat temu zachwycały, teraz to nic szczególnego. Nie podoba mi się, nie wiedze tu pomysłu. Dokładnie to samo pomyślałem ;). Grafika bez większego sensu, pomysłu. Ot wyrenderowane cosie w przestrzeni.
hkropinski Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 o matko!:D czemu tam jest takie przejscie w tym lancuchu jakby czesc byla pod woda? pozdr
Bercik Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Napisano 16 Czerwiec 2006 o matko!:D czemu tam jest takie przejscie w tym lancuchu jakby czesc byla pod woda? pozdr ooo jejku :p to jest lustro :p można powiedzieć ze woda, i specjalnie tak zrobiłem zeby łańcuch tak równo sie nie odbijał :p
Rekomendowane odpowiedzi