Napisano 16 Czerwiec 200618 l zamieściłem te zdjecie na httpimageshack.us ?? dobrze bo zabardzo nie wiem jak zamieszczać ??:))
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Takie obrazki robione na Amigach kilkanaście lat temu zachwycały, teraz to nic szczególnego. Nie podoba mi się, nie wiedze tu pomysłu.
Napisano 16 Czerwiec 200618 l No wiekszego pomyslu czy sensu tochyba tu nie ma, albo nie dostrzegam. Mysle, ze to tylko zabawa czy pierwsze kroki w maxie, jesli tak to nie jest najgorzej, ale zabierz sie za cos konkretniejszego.
Napisano 16 Czerwiec 200618 l hehe. w pierwszej chwili pomyślałem, że to Caligari Truespace (pamięta to ktoś jeszcze?). materiały są do kitu, kompozycja przypadkowa, tematyka sprzed 10 lat (ech te lewitujące wyspy nad raytracowymi morzami). ale miłe bo przypomina stare czasy :] pozdrawiam
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Autor dzieki za komentarze :) nawet te złe :p niedługo zamieszcze wiecej bo mam duzo. ale niech ktos mi powie jak zrobić zeby praca była jako zalącznik. bo nie weim :p
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Takie obrazki robione na Amigach kilkanaście lat temu zachwycały, teraz to nic szczególnego. Nie podoba mi się, nie wiedze tu pomysłu. Dokładnie to samo pomyślałem ;). Grafika bez większego sensu, pomysłu. Ot wyrenderowane cosie w przestrzeni.
Napisano 16 Czerwiec 200618 l o matko!:D czemu tam jest takie przejscie w tym lancuchu jakby czesc byla pod woda? pozdr
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Autor o matko!:D czemu tam jest takie przejscie w tym lancuchu jakby czesc byla pod woda? pozdr ooo jejku :p to jest lustro :p można powiedzieć ze woda, i specjalnie tak zrobiłem zeby łańcuch tak równo sie nie odbijał :p