Napisano 16 Czerwiec 200618 l Mysle ze warto tutaj zapostowac, kiedys te forum bylo kopalnia wiedzy a teraz sie nic nie dzieje... ciekawa sprawa z Afterfallem Unigine Corp., twórcy wysokiej jakości silnika graficznego – Unigine, oraz Intoxicate Interactive podpisały umowę dotyczącą tego silnika. Umowa jest na tyle sprzyjająca dla Intoxicate Interactive, że młodzi deweloperzy nie muszą w chwili obecnej ponosić żadnych opłat i mogą skupić się na tworzeniu gry. Autorzy Unigine kładą nacisk zarówno na potrzebę współpracy z młodymi i innowacyjnymi grupami deweloperskimi, jak i na oferowanie rozwiązań middleware’owych dla dużych renomowanych firm. Na decyzję Unigine Corp. miała wpływ profesjonalna jakość pracy w Intoxicate Interactive, która to właśnie ukończyła stadium przedprodukcyjne swojej pierwszej gry – Afterfall. Silnik Unigine zostanie użyty zarówno do stworzenia wersji demonstracyjnej Afterfall, jak i do produkcji pełnej wersji gry.
Napisano 16 Czerwiec 200618 l No proszę, gratulacje dla całego teamu Afterfall i trzymam kciuki za dalsze prace.
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Damy rade. Dostalismy 2 letni support Unigine, mamy aktualizacje do kazdej wersji ze zrodlami, oficjalnie engine wychodzi za miesiac-dwa, my mamy mozliwosc testowania i pomagania Korporacji Unigine. My i Unigine na tym zyskamy, my mozemy zrobic to co chcemy: DEMO, a Unigine dostanie nasze tutki, bugreporty i optymalizacje. Naprawde polecam ten engine: jestem w 100% pewny ze za kilka miesiecy bedzie to jeden z bardziej znanych silnikow na swiecie. I taka uwaga: bedzie drozec ;) Pozdrawiam serdecznie!
Napisano 18 Czerwiec 200618 l A ja serdecznie gratuluje :) Milo slyszec w koncu cos innego, niz tylko to, ze ceny rosna, nie ma pracy i Kaczuszka na tronie :P Moje wielkie gratulacje!!