merv_ Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 "przez przypadek" cyknąłem sobie takiego miecza... bede jeszcze przy nim dłubał ale narazie efekt mnie zadowala Max8+V-Ray+PS (krew) :) Czekam na komentarze
vv3k70r Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 tasak? szabla? no bo jesli to ma byc miec to vote-delete; ale jesli szabla to wyszla naprawde ladnie :) rekojesc dziwna (mieczowata) ale poza tym cacy :)
merv_ Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Napisano 19 Czerwiec 2006 co masz na mysli mowiac mieczowata? material? bo nie moge sobie zadnego innego wymyslec o.O
vv3k70r Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 znaczy ze ma garde jak w mieczu, wykonana jest jak do miecza rowniez kula, do szabli kuje sie to inaczej, najczesciej neisymetrycznie w obu plaszczyznach, bo wewnetrzna czesc luku nei sluzy do zastawiania sie, natomiast zwieksza oslone dloni, bo ze wzgledu na lekkosc broni paruje sie rowniez rekawica :) ogolnei wyglada to na wynalazek formy przejsciowej meidzy tasakiem, szabla i mieczem :)
merv_ Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Napisano 19 Czerwiec 2006 zrobilem!! heh powiedzcie jak teraz wyglada
Matys Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 nie wyglada to najlepiej, aczkolwiek jest jakis pomysl. powodzenia
piksar Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 nawet ładne, nie podoba mi sie przejście szabelki z rękojeścią, cos tam powinno byc, to chyba powinno jedno w drugie wchodzic
merv_ Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Napisano 19 Czerwiec 2006 dobrze ale powiedzcie mi co mam jeszcze zrobic aby to lepiej wygladało! bo zupelnie mnie wena twórcza opuscila
voyager Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 A użyłeś oświetlenia HDRI? Włącz GI, bo scenka niedoświetlona i rękojeść jest troche ciemna i zlewa się z tłem. Ten "miecz" nie wygląda mi na ostry A tak wogóle to według mnie to nie miecz, ale semitar (grało sie w Neverwintera :P) Pozdro
merv_ Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Napisano 19 Czerwiec 2006 instalowal ktos prince of persia dwa trony? tam jest podobna szabla, a mi chodziło o taką właśnie koncepcję
maczuga Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 fajne, ale rękojeść widzi mi się złota... z rubinem na końcu :P i wydłuż ją trochę, jest za mała na ręke wojownika
Rekomendowane odpowiedzi