Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

"przez przypadek" cyknąłem sobie takiego miecza... bede jeszcze przy nim dłubał ale narazie efekt mnie zadowala

zkrwia5ub.jpg

Max8+V-Ray+PS (krew) :)

Czekam na komentarze

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tasak? szabla? no bo jesli to ma byc miec to vote-delete;

ale jesli szabla to wyszla naprawde ladnie :) rekojesc dziwna (mieczowata) ale poza tym cacy :)

Napisano
  • Autor

co masz na mysli mowiac mieczowata?

material?

bo nie moge sobie zadnego innego wymyslec o.O

Napisano

znaczy ze ma garde jak w mieczu, wykonana jest jak do miecza rowniez kula, do szabli kuje sie to inaczej, najczesciej neisymetrycznie w obu plaszczyznach, bo wewnetrzna czesc luku nei sluzy do zastawiania sie, natomiast zwieksza oslone dloni, bo ze wzgledu na lekkosc broni paruje sie rowniez rekawica :)

ogolnei wyglada to na wynalazek formy przejsciowej meidzy tasakiem, szabla i mieczem :)

Napisano

nie wyglada to najlepiej, aczkolwiek jest jakis pomysl. powodzenia

Napisano

nawet ładne, nie podoba mi sie przejście szabelki z rękojeścią, cos tam powinno byc, to chyba powinno jedno w drugie wchodzic

Napisano
  • Autor

dobrze ale powiedzcie mi co mam jeszcze zrobic aby to lepiej wygladało! bo zupelnie mnie wena twórcza opuscila

Napisano

A użyłeś oświetlenia HDRI? Włącz GI, bo scenka niedoświetlona i rękojeść jest troche ciemna i zlewa się z tłem. Ten "miecz" nie wygląda mi na ostry

A tak wogóle to według mnie to nie miecz, ale semitar (grało sie w Neverwintera :P)

Pozdro

Napisano
  • Autor

instalowal ktos prince of persia dwa trony? tam jest podobna szabla, a mi chodziło o taką właśnie koncepcję

Napisano

fajne, ale rękojeść widzi mi się złota... z rubinem na końcu :P i wydłuż ją trochę, jest za mała na ręke wojownika