Napisano 3 Wrzesień 200321 l Miałem już dać całość ale: 1.Do główki muszę dodać czułki. 2.Rączki muszę poprawić bo są za długie i chude. 3.Poprawić miejscę łączenia korpusu z główką.
Napisano 3 Wrzesień 200321 l nie no stary [lol2]motylek troszkę przytył popraw te nóżki no korpusik bo motyl jest delikatny i lekki a temu skrzydełka by padły przy podnoszeniu ciężaru samych nożek.Nóżki mają grubości czułek
Napisano 3 Wrzesień 200321 l Autor Ups Sorry nie wiem czy byłeś na mojej bitwie jak nie byłeś to nie możesz wiedzieć, że motylek, którego robię jest uczłowieczony [ukobiecony] (jak z filmu animowanego) a więc muszę balansować na ciękiej lini między owadzimi a ludzkimi proporcjami.
Napisano 4 Wrzesień 200321 l nawet jak chcesz nadac motylowi( zwierzakowi) cechy ludzkie to podstawowe elementy takie jak ilosc nozek, skrzydel itp. raczej powinna byc zachowana. A dokladnie: nozek jest 4(powinno byc 6), skrzydel jest 2(powinno byc 4), a reszty narazie nie widac. Powodzenia przy dalszej pracy :)
Napisano 5 Wrzesień 200321 l Tak, motyle maja 4 skrzydla po 2 na kezdej stroni:D. Zobacz, na rysunku umieszczonym przez DarCon\'a widac to dokladnie(chodzi o ten opisujacy rzut boczny).
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Autor Łoł nie wiedziałem o tym,że motylek ma po 4 skrzydełka. Mój będzie chyba miał tylko 2. Ja ją chciałbym by wyglądała coś w pokrój jak \"Dawno temu w trawie\".
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Autor HIHIHI miło widzieć mi zainteresowanie większe jak na BITWIE :-) Wkrótce potrzebuję wolnych 20 min wieczorkiem by pokazać wersję z głową i rączkami :-)