Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Mia艂em ju偶 da膰 ca艂o艣膰 ale:

1.Do g艂贸wki musz臋 doda膰 czu艂ki.

2.R膮czki musz臋 poprawi膰 bo s膮 za d艂ugie i chude.

3.Poprawi膰 miejsc臋 艂膮czenia korpusu z g艂贸wk膮.

• Odpowiedzi 11
  • Wy艣wietle艅 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie no stary [lol2]motylek troszk臋 przyty艂 popraw te n贸偶ki no korpusik bo motyl jest delikatny i lekki a temu skrzyde艂ka by pad艂y przy podnoszeniu ci臋偶aru samych no偶ek.N贸偶ki maj膮 grubo艣ci czu艂ek

Napisano

specjalnie dla ciebie zamieszczam rzut boczny motylego tu艂owia i n贸偶ek

Napisano
  • Autor

Ups Sorry nie wiem czy by艂e艣 na mojej bitwie jak nie by艂e艣 to nie mo偶esz wiedzie膰, 偶e motylek, kt贸rego robi臋 jest ucz艂owieczony [ukobiecony] (jak z filmu animowanego) a wi臋c musz臋 balansowa膰 na ci臋kiej lini mi臋dzy owadzimi a ludzkimi proporcjami.

Napisano

nawet jak chcesz nadac motylowi( zwierzakowi) cechy ludzkie to podstawowe elementy takie jak ilosc nozek, skrzydel itp. raczej powinna byc zachowana. A dokladnie: nozek jest 4(powinno byc 6), skrzydel jest 2(powinno byc 4), a reszty narazie nie widac. Powodzenia przy dalszej pracy :)

Napisano
  • Autor

B臋d膮 jeszcz臋 2 r膮czki.

4 skrzyde艂ka ??

Dzi臋ki !!

Napisano

Tak, motyle maja 4 skrzydla po 2 na kezdej stroni:D. Zobacz, na rysunku umieszczonym przez DarCon\'a widac to dokladnie(chodzi o ten opisujacy rzut boczny).

Napisano
  • Autor

艁o艂 nie wiedzia艂em o tym,偶e motylek ma po 4 skrzyde艂ka. M贸j b臋dzie chyba mia艂 tylko 2.

Ja j膮 chcia艂bym by wygl膮da艂a co艣 w pokr贸j jak \"Dawno temu w trawie\".

Napisano
  • Autor

HIHIHI mi艂o widzie膰 mi zainteresowanie wi臋ksze jak na BITWIE :-)

Wkr贸tce potrzebuj臋 wolnych 20 min wieczorkiem by pokaza膰 wersj臋 z g艂ow膮 i r膮czkami :-)

Napisano
  • Autor

DuuuuuPa ale zast贸j :(

MOJA WINA MOJA WINA MOJE WINO !

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci