Napisano 3 Wrzesień 200321 l Witam.Poinzej przedstawiam sonde (jeszcze oczywiscie nie skonczona) ktora bedize miala krazyc wokol statku transportowego i odkrywczego gdizes tamw kosmosie :) sonda nie bedize miala byc zbyt skomplikowana, ale za prosta tez byc nie moze :) co dodac do niej? dizenx za pomoc :)
Napisano 3 Wrzesień 200321 l Wygląda super.Może przydałyby się jakieś stateczniki do poruszania się :-).Powiedz coś więcej na temat ostatecznego wyglądu całości. Sonda jest super - mam nadzieję, że reszta też taka będzie. Pozdrawiam i powodzenia.
Napisano 3 Wrzesień 200321 l Widzę, że projekt freelancers nabiera rozpędu. Oby go tylko nie tracił :). Co do sądy to bardzo podoba mi się w niej te \"świecące niebieskie oczko\". Bardzo fajne. Samo poszycie powinno według mnie mieć bardziej wyrazistą teksturkę (więcej odcieni szarości). Z kolei antenki zupełnie znikną na tle kosmosu. Proponowałbym zmienić im materiał na srebrny i zakończyć je jakimiś miniaturowymi radarkami. Ogólnie jednak jest bardzo fajnie. [soczek]
Napisano 4 Wrzesień 200321 l Na koncu antentk fajnie by sie prezentowaly swiatelka, a co do \"niebieskiego oczka\"[lol2] lepiej sie prezentuje gdy jest bardzo jasne.
Napisano 2 Październik 200321 l trzecia wersja najlepsza wg mnie. Jak osiagnales ten efekt? ta szyba na ktora pada swiatlo powinna byc jakos oprawiona. Zrob moze jakas obwodke - rame naokolo otworu oka sondy i podciagnij troszeczke bumpy na powierzchni sondy