dj_Smok Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 Witam, zrobiłem swoje własne portfolio, oto adresik : http://www.grafika3d.xt.pl Proszę o ocenę.
Knysha Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 Strasznie ciemno, czcionki malo czytelne ;/ 3/6
Gość User190 Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 Hmm. wygląd graficzny jest całkiem znośny.. przemyciłeś kilka ciekawych pomysłów, ale.. typografia leży - czcionka jest bardzo nieczytelna. + za elementy designu - za nie przemyślane rozplanowanie strony i typografię
FlooX Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 no nawet ładne. menu mogło być troszeczke jaśniejsze, i zmieniłbyś czcionke w tym prawym panelu, bo w menu jeszcze można przeczytać, ale tam po prawej to kiepsko. 6/10
dokturpotfor Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 wielki minus za ortografie..... troche pusto jak na portfolio (ale moze to dopiero poczatek)
abstract Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 jak dla mnie nic specjalnego, top zapackany brushami, menu nie czytelne, typografia lezy, bialy kolor w renderach katastrofa. pozdr..
siwy Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 "moge odtworzyc ladna wizje pokoju, lub innego budynku". Scenki nie powalają :)
Lukasz_D Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 tak ciemno że mi sie nie chce przegladac tego ... zmien to i dopiero ocenie :)
Maceo Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Hmm.. straszna strona o demonicznym 3D .. grrrr... krwisto i ciemno. na zrzutach z modelów też. w nagłówku brakuje mi pentagramu ;) fajne przyciski. układ i reszta znośne, tylko to wrrraażenie.. brr
DaveBorck Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Ja też ponarzekam na klimat. Krwisty całkiem nie pasuje do tej strony. Tym bardziej, że na dole masz całkiem fajne motywy brushowe, choć jednak odrobinę za malo równowagi w nich jest. No i te mazy nie powinny się tak bezczelnie ucinać. Lepiej by bylo dać ten e-mail do artysty na innej podstronie albo jakoś fajnie zagospodarować, a nie taki mały, że nie wiadomo co się pisze. No i nie skaluj czcionek bo są porozmazywane. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi