Napisano 23 Czerwiec 200618 l Witam, zrobiłem swoje własne portfolio, oto adresik : http://www.grafika3d.xt.pl Proszę o ocenę.
Napisano 23 Czerwiec 200618 l Hmm. wygląd graficzny jest całkiem znośny.. przemyciłeś kilka ciekawych pomysłów, ale.. typografia leży - czcionka jest bardzo nieczytelna. + za elementy designu - za nie przemyślane rozplanowanie strony i typografię
Napisano 23 Czerwiec 200618 l no nawet ładne. menu mogło być troszeczke jaśniejsze, i zmieniłbyś czcionke w tym prawym panelu, bo w menu jeszcze można przeczytać, ale tam po prawej to kiepsko. 6/10
Napisano 23 Czerwiec 200618 l wielki minus za ortografie..... troche pusto jak na portfolio (ale moze to dopiero poczatek)
Napisano 23 Czerwiec 200618 l jak dla mnie nic specjalnego, top zapackany brushami, menu nie czytelne, typografia lezy, bialy kolor w renderach katastrofa. pozdr..
Napisano 23 Czerwiec 200618 l "moge odtworzyc ladna wizje pokoju, lub innego budynku". Scenki nie powalają :)
Napisano 24 Czerwiec 200618 l tak ciemno że mi sie nie chce przegladac tego ... zmien to i dopiero ocenie :)
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Hmm.. straszna strona o demonicznym 3D .. grrrr... krwisto i ciemno. na zrzutach z modelów też. w nagłówku brakuje mi pentagramu ;) fajne przyciski. układ i reszta znośne, tylko to wrrraażenie.. brr
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Ja też ponarzekam na klimat. Krwisty całkiem nie pasuje do tej strony. Tym bardziej, że na dole masz całkiem fajne motywy brushowe, choć jednak odrobinę za malo równowagi w nich jest. No i te mazy nie powinny się tak bezczelnie ucinać. Lepiej by bylo dać ten e-mail do artysty na innej podstronie albo jakoś fajnie zagospodarować, a nie taki mały, że nie wiadomo co się pisze. No i nie skaluj czcionek bo są porozmazywane. Pozdro