Stefan Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Zrobiłem sobie taki ratusz (a w zasadzie demo ratusza). Sam widzę że trzeba jeszcze wyrównać te kawałki ścian, co wystają, a poza tym zrobić jakiś lepszy dach. Tekstury zrobię kiedy indziej (o ile w ogóle). Mam jeszcze zrobione takie wybrzuszenia nad łukami, ale nie renderowałem na razie tych elementów. Jeżeli zauważycie coś jeszcze, to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Jeśli uważasz, że brakuje tu jedynie tekstur i dobrego dachu, to jesteś w błędzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stefan Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Jeżeli tak, to proszę mnie z błędu wyprowadzić. Daję drugi render, trochę lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Jezeli ma to byc sam model ratusza to moglbys wymodelowac wiecej szczegolow a nie dorabiac je textura. A jezeli chcesz zrobic cale miasteczko to jest jak najbardziej wystarczajaco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Pokaż jakieś zbliżenia. Chodziło mi o brak detali, wygląda jak model do gry z 1968. blood_brother - tytuł wątku sugeruje sam ratusz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Mnie to nie wygląda na ratusz pochodzący ze średniowiecza ale tak około z roku 1940-1970, wydaje mi się, że ma taki hiszpański styl. W dodatku wygląda jakby to było miejsce odpowiednie na targowisko. Wygląda nieźle ale tak jak mintrill uważam, że brakuje mu jakichś detali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Cos maly ten ratusz, na ratusz nie wygladajacy, bardziej na karczme z zamtuzem na gorze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi