Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zrobiłem sobie taki ratusz (a w zasadzie demo ratusza). Sam widzę że trzeba jeszcze wyrównać te kawałki ścian, co wystają, a poza tym zrobić jakiś lepszy dach. Tekstury zrobię kiedy indziej (o ile w ogóle). Mam jeszcze zrobione takie wybrzuszenia nad łukami, ale nie renderowałem na razie tych elementów. Jeżeli zauważycie coś jeszcze, to piszcie.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeśli uważasz, że brakuje tu jedynie tekstur i dobrego dachu, to jesteś w błędzie :D

Napisano
  • Autor

Jeżeli tak, to proszę mnie z błędu wyprowadzić. Daję drugi render, trochę lepszy.

Napisano

Jezeli ma to byc sam model ratusza to moglbys wymodelowac wiecej szczegolow a nie dorabiac je textura. A jezeli chcesz zrobic cale miasteczko to jest jak najbardziej wystarczajaco.

Napisano

Pokaż jakieś zbliżenia.

Chodziło mi o brak detali, wygląda jak model do gry z 1968.

blood_brother - tytuł wątku sugeruje sam ratusz :>

Napisano

Mnie to nie wygląda na ratusz pochodzący ze średniowiecza ale tak około z roku 1940-1970, wydaje mi się, że ma taki hiszpański styl. W dodatku wygląda jakby to było

miejsce odpowiednie na targowisko. Wygląda nieźle ale tak jak mintrill uważam, że brakuje mu jakichś detali.

Napisano

Cos maly ten ratusz, na ratusz nie wygladajacy, bardziej na karczme z zamtuzem na gorze ;]