Napisano 26 Czerwiec 200618 l Tak wygladala moja praca na konkurs KOLO 2006. Dostalismy razem z kolega za nia uznanie jury. Wszystko robione na ostatnia chwile i jest troche niedopracowane. Poza tym mielismy robic calkowicie inny koncept, ale braklo czasu :(
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Mi się podoba , choć ten zielony kolor to raczej byłby nadmierny oczojeb ;]
Napisano 26 Czerwiec 200618 l No w zasadzie wadą tego rozwiazania jest jego uniwesralnośc. ten kibelek rownie dobrze mogłby stanąć nie na plazy a na boisku i w centrum miasta ronież... Nie wiem jakby wyglądał, być może dobrze. Wnętrze calkiem fajne.. Kontekst jest totalnie jakby pominiety...
Napisano 28 Czerwiec 200618 l niezla grafika... marna architektura ( lokalizacyjnie oczywiscie ) wizki b. ladne :) pozazdroscic poziomu...:D
Napisano 28 Czerwiec 200618 l no wnętrze chyba lepsze od poprzedniego projektu kibla na tym forum na ten sam konkurs (takiego w kształcie domku). fajnie że jest uniwersalna, ale rzeczywiście trochę pretensjonalna w tym miejscu i kolorystycznie inwazyjna. bardzo ładna, ale trochę objechana forma. od kilku lat gości bardzo często. wizki i przedstawienie 5+/6
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Autor Dzieki serdecznie za komentarze. Ta toalete rzeczywiscie projektowalismy jako obiekt niezalezny od kontekstu miejsca, rzeczywiscie chodzilo o jego uniwersalnosc i mozliwosc postawienia go w roznych miejscach. gdyby byla taka potrzeba. Jak wczesniej wspomnialem byl inny koncept, byl on scisle zwiazany z plaza i wydmami wokol, jednak zrobienie go zajeloby wiecej czasu i na edycje KOLO 2006 raczej bym sie nie wyrobil. ( jak znajde czas zeby go dokonczyc to rzecz jasna wrzuce na forum ) Z kolorkiem wnetrza moze rzeczywiscie przesadzilem, ale co tam, wazne ze jury go polubilo :D Dorzucam jeszcze dwa obrazki ponizej.