Napisano 26 Czerwiec 200618 l Witam, jestem nowy na tym forum 3D studiem zajmuje sie dopiero od trzech tygodni. Popełniłem taki oto parowozik: teksturowania pewnie nie będzie bo nie umiem
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Ładny parowozik. Szybko się uwijasz:D Dopiero co czołg skończyłeś a tutaj już taki parowóz.
Napisano 26 Czerwiec 200618 l a ja dwa dni sie zajmuje okradaniem biedronek i juz cztery paczki mlekołaków wyniosłem
Napisano 27 Czerwiec 200618 l pikSar - cos krecisz. Zauwazylem twoj projekt Szuflandii i pomyślałem sobie, że to szmata totalna - jak narazie. Teraz widze parowóz, z którego może cos naprawdę fajnego wyjść! Jak na te ujęcie to przydałoby się dodac masy tej maszynie - żeby parowała sama z siebie a nie przez sztuczne niewiadomo co. Ona musi miec ogromną masę! To oczywiście a propos modelu - co do renderu to potem jesli będzies chciał skończyć:)
Napisano 27 Czerwiec 200618 l Witam, jestem nowy na tym forum 3D studiem zajmuje sie dopiero od trzech tygodni. ej ? czy ja dobrze widze, Piksar - to jakaś prowokacja? nowy na tym forum? 3ds od trzech tygodni ? hehe Coś kręcisz, przecież Ty już 'stary wyjadacz' ;-)