Napisano 27 Czerwiec 200618 l Witam. W tym wątku postaram się ukończyć tę spontaniczną pracę. Nie znam jej zakończenia więc sugestie mile widziane.
Napisano 28 Czerwiec 200618 l No to teraz bracie mocno pojechałeś ;)), albo wizja KwasMana lub może pójść w stronę głębi oceanu . . . Pozdrowionka
Napisano 28 Czerwiec 200618 l bardziej kojarzy mi się to z zasysaniem czasoprzestrzeni niż z oceanem . Może bardziej w kierunku SF ?
Napisano 28 Czerwiec 200618 l Mi to wogóle niczego narazie nie przypomina, ale wiem że będzie to coś fajnego i ładnego ;)
Napisano 28 Czerwiec 200618 l Autor pomaziałem trochę wczoraj po 4 piwach i teraz nie wiem co z tym dalej. Chyba potraktuję to jako tło dla jakiegoś lecącego potworka.
Napisano 28 Czerwiec 200618 l hehe, ladne. ja bym tu zrobil most nad wodospadem :) i dodal jakichs hobbitow ;-)
Napisano 28 Czerwiec 200618 l Podoba mi się ta postać, która namalowałeś a raczej głowa postaci. @ Mant-raz -on ma racje mógłbyś dodać hobbitów, którzy podróżują po krainie właśnie takich postaci, jak ta, która namalowałeś. Pozdrawiam.