Napisano 28 Czerwiec 200618 l Witam, wykonałem pływającą ramke za pomocą jednak chciałbym teraz zmienić jej scrol, na inny kolor, czy dasię to wykonać ? tzn wiem że się da, tylko jeli ktoś malinka gdzie jest to dobrze wytłumaczone, to błbym wdzięczny
Napisano 28 Czerwiec 200618 l CSS. W stylach w body wstaw: SCROLLBAR-FACE-COLOR - kolor paska przewijania SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR - kolor paska podkreślonego SCROLLBAR-SHADOW-COLOR - kolor cienie paska SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR - kolor światła 3d SCROLLBAR-ARROW-COLOR - kolor strzałek paska SCROLLBAR-TRACK-COLOR - kolor paska podczas ruchu SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR - kolor paska zaznaczonego Przyklad: SCROLLBAR-FACE-COLOR: #ffffff; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: #ffffff; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: #ffffff; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: #ffffff; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #ffffff; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #ffffff; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: #ffffff; Powinno chodzic ;] http://www.webmaster.net.pl/generatory/suwaki.php - generator do kolorow scroll'a :]
Napisano 28 Czerwiec 200618 l odchodzą do lamusa. Jeśli tylko istnieje inny sposób na organizację strony, warto go zastosować.
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Autor okej, wygenerowałem sobie ten kod, wpiasłem go w stylach, tak jakm miałem... i tam tego stylu nazwa to niby BODY czy coś takiego... powiedzcie mi, jak mam potem ustawić zeby ten styl scrola był ustawiony dla tej ramki.... ? bo wstawiłem to ale wtedy nic sie nie dzieje...