Lider3D Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 Czesc dawno mnie tu nie bylo, ale w koncu znalazlem troszke wolnego czasu by cos wymeczyc. Prosze o krytyke, przyda sie poczatkujacemu. Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 Popraw temat i przestan smiecic 4 kopiami tego samego postu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lider3D Napisano 5 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2003 Sorrki!!! to przez ten słaby transfer:( Kurcze nie przyjmowalo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szopa Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 ta twarz jakas znajoma :D hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomkju Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Pan od historii?:D Ogólnie fajnie to wszystko wygląda... jakiego ten koleś ma kompa? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 To wszystko sie strasznie zlewa, z daleka trudno rozroznic gdzie sie konczy robot a zaczyna sciana :) Popracuj nad materialami. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lider3D Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Dzieki Tomkju:Co do kompa to ma chyba TOSHIBE:) (w powiekszeniu widać lepiej;) Vorek: Mhhh... racja, zostawiłem to tak bo problem bardziej tkwi w oświetleniu, zastosowałem standardowe światła, bez GI a wszystko przez wolnego kompa, który wysypuje sie przy wiekszej liczbie szczegółów. Pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 hmm ja bym popracowal na kolorem, tzn zeby byly przejscia, wydaje mi sie ze warto by bylo, tlo za kolesiem bardziej zblizyc do koloru scian, tzn zeby to wrzystko lapalo jakas charmonie, moze powinienes uzyc bladych mniej nasyconych barw? Pozatym dodalbym wiecej szczegulow, niekoniecznie jakis siatko rzernych, poprsotu troche kamyczkow, samo z siebie teksturka mowi ze jest ich duzo tylko ... jest tam tak plasko. Ale ogulnie fajny pomysl, pozdrawiam!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lider3D Napisano 8 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2003 Jeszcze raz Dzieki, za wskazowki postaram sie je wykozystac. Moją bolączka jak i zapewne wielu, jest ponowne wracanie do pozornie skonczonej pracy;) Pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 Wiec nie wracaj. Nie poprawia sie skonczonych prac. Zlewa sie? No i co z tego? Dzieki temu trzeba troche dluzej pogapic sie w to co jest na ekranie;) Wskazowki wez sobie do serca przy nastepnym projekcie. Tak mysle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi