Napisano 28 Czerwiec 200618 l hehe, postanowiłem wrzucic jeszce jedna pracke , nic szcegołnego trakie tam o , poprostu ćwiczyłem modelowanie, a tego nigdy zawiele, :), jak zwykle(narazie) materiały do dupy i szybki render poniewaz dopiero sie ucze.
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Ale zrób go jako jeden element, bo strasznie rzucają się w oczy działka i kokpit:) Mam nadzieję, że to nie koniec modelingu? Powodzenia:)
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Autor ogólnie rzecz ujmujac z kuplem robimy króciutkie intro do gry który znowu nastepny kumpel robi wiec jest wiecje i bedzie wiecejocvzywiscie zmienia sie materiały ale model ten który jest zostanie nie bede opowiadał całego scenariusza i koncepcji gry ale w intzre ma byc kilka ujęc w kosmosie i na ziemi wiec duzo duzo pracy przed nami mniej wiecej 1/6 zrobiona juz jest jezeli chodzi o modele a co do materiałów to sytuacja jest jeszce na etapie raczkowania w miaree jak bedzie wiecje zrobione bee wrzucał pozostałe modele narazie kilka moich modeli jest zrobione ale to jest niewielki odsetek pracy jaka wkłada kumpel gdyz co tu owijac w bawełne jest odemnie bardziej doswiadzcony heheh:) ja troszke pomagam a przy okazji sie ucze kolejny model do intra zamioescił on na forum mianowicie chyba nazyw a sie różdzka wiec dluga droga przed nami ale napewno dobrniemy do konca. oczywiscie ten renderek to jego sprawka pozdro tambi
Napisano 29 Czerwiec 200618 l mi sie nie podoba a powiem dlaczego: ogólnie przypomina pewne urządzenie wskazujace-koncepcja bardzo podobna nic odkrywczego, natomiast nalożenie teksturki standardowej z biblioteczki maxia to drugi błąd.Ponieważ więc praca nic więcej nie przedstawia moim zdaniem kiepsko...