Baldack Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 ostatnio zgubilem telefon;/ no i tak sie glowie czy warto kupic cos w tym PLUSMIX'e... moze doradzicie stawki: 70 gr za 1min gdzie koliwek 20 sms gdzie koliwek 40 mms na 24 miechy mysle o wzieciu Sony Ericson J210i http://www.plusgsm.pl/promocje/mix_plus/wielka_obnizka_w_mix/regulamin/wielka_obnizka_w_mix_ii_24_30.pdf ma moze ktos mial z tym stycznosc?... prosze o opinie
vv3k70r Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 chm....... czy to przypadkiem nie jest drogo? mam wrazenie ze jak na kraj ze srednia placa 2500pln to dosc wygorowane ceny (tak dwa razy za wysokie jak na nromalny kraj o dosc przyzwoitym poziomie zycia)
hcpiter Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 vv3k70r-bez komentarza to zostawie. A co do plus mix to wole oczywiscie tel na karte choc moja kuzynka ma to i dośc dobrze to wygląda, kolega ostatnio tez brał na 36 m-ce i super mało płaci i ma na rozmowy, ciągle dzwoni i zawsze mu starcza, tez o tym kiedys myslałem ale z drugiej strony ****** sie na 2 miechy w płacenie to tez nie najlepiej :] Ogolnie na + jezeli wiesz ze co miesiąc bedziesz miał na załadowania :D Pozdrawiam
Baldack Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Napisano 29 Czerwiec 2006 placi sie co miesiac;/...30zl mozna oczywiscie kilka razy w miesiacu ale wymog jest 1 raz na miesiac to minimum.
Knysha Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 Polecam abonament... Jestem juz w sieci Plusa 5 lat, mialem 7 telefonow i nie narzekam - wszystkie w abonamencie.
vv3k70r Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 z czystej ciekawosci zapytalbym sprzedawcy co takiego jest w tej usludze ze jest dwa razy drozsza niz w kraju obok :) za minute rozmowy z telefonu na karte place niecale 30gr.... mnie dali za tanio czy Was probuja obedrzec? technologia ta sama przeciez...
MF Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 wektor: U nas jeszcze nie jest az tak zle ;)... za minute tez place niecale 30 gr... wszystko zalezy od siec.
Leru Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 vv3k70r -> ale co z tego, że w kraju obok jest dwa razy taniej ? To jest Polska, tu się pije i Baldack chce kupić Mixa.
Kuciel Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 vv3k70r - a ty dalej swoje, a tak pozatym to sa chyba lepsze opcje jak bede miec troche czasu to zamieszcze linki :) ps. Leru twoj avatarowy agen jest calkiem podobny do agenta Knysha, Hard Gay papa hoo :D
Baldack Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Napisano 3 Lipiec 2006 co sadzicie o tym telefonie... http://www.thaimobilecenter.com/images/products/siemens_ax72_b.jpg bo chce go kupic ale jaka macie opinie...
vv3k70r Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 kuciel, bo jak mi sie nei spodobaly ceny kompow to sprowadzilem z emiratow, okazalo sie ze przy zakupie pieciu sztuk jest dwa razy taniej a przesylka w cenie obudowy... dlatego zawsze mnei ciekawi dlaczego za ten sam towar, te sama usluge musze placic dwie rozne ceny na tej samej planecie... po to konsumenci robia strony z porownaniem cen, zeby cwaniaki od marketingu nei wciskaly kitu ludziom ze placa za COS, skoro placa za ROZRZUTNOSC SPRZEDAWCY :)
Knysha Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Baldack - szczerze mowiac, to w zyciu bym Siemens'a nie kupil. Badziew jakich malo... edit: efff pomylka
maverick sheep Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 lol to chyba fotka simensa mi sie otworzyla no nic moze mi cos nie teges przez ten chmurki ... co do tego telefonu to co widze kumpla na uczelni to mu włanczam raporty bo biedak nie umie.. wiec troche sie pobawilem tym telefonikiem jak dla mnie na pewno na + choc siemens to siemens ludzi ktorzy uzywali noki czy ericsona moze nie podejsc bo troche to inaczej wyglada.. ja uzywam siemensow od czasow SL45i czyli od jakichs 4 lat i jak najbardziej polecam.. edit. samsunga fakt w zadnym wypadku nie brac..
Baldack Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Napisano 3 Lipiec 2006 ogolnie to ja tez jestem tym od NOKII:P...ale chce sproobowac ... podoba mi sie ten siemens AX72 (ale nazwy to sa glupie:D)zobacze co to jest ...
Wielka_Siostra Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Baldack, no i jak? Ja dziś kupiłam też mixa, ale w erze. Długo zastanawiałam sie nad abonamentem, ale w mixie mieli chyba troche lepszy telefon, padło na takie coś: http://www.motorola.com/motoinfo/product/details.jsp?globalObjectId=120 Oczywiście nic wypasionego, ale w sumie jestem zadowolona. Lubie cienkie;-) Umowa na 2 lata, 20 zł co miesiec doładowania.
buczer Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 ...bo jak mi sie nei spodobaly ceny kompow to sprowadzilem z emiratow... ta, po paliwo jeździsz do stanów, a maślankę sprowadzasz z Radomia.
Baldack Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Napisano 13 Lipiec 2006 no nic mixa nie mam :D mam telefon na karte:)...w PoP'ie... tego siemensa ax72...:) pozdrawiam:P era moze za 2 lata:D sie zobaczy:P
Rekomendowane odpowiedzi