Lukasz_D Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Jak zapisac materiał ( VRayMtl ) do pliku o formacie .mat ?? 1
Lukasz_D Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Napisano 1 Lipiec 2006 Chciałem sie przypomniec ...... zna ktos odpowiedz na moje pytanie ?
streaker Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 no jak ? tak jak każdy inny materiał... bzdurne pytanie... :/
Lukasz_D Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Napisano 1 Lipiec 2006 no ja bym dał ci nobla - tak mi pomogłes jak PIERON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
streaker Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 No jo widza, że kolega ironizuje, ale mom dzisiej dobry humor: w material editorze klikosz na get material (tako ikonka z strzałkom i kulką, pod podglądem materiałow), zaznaczosz browse from np Mtl Editor, klikosz na Save As i zapisuje ci wszystkie 24 materiały, potym dajesz Browse From Mtl Library -> Open, wywalosz niepotrzebne materiały i save, łot cało filozofia... 1
Lukasz_D Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Napisano 1 Lipiec 2006 NO TERAZ JUZ WIEM - DZIEKI (musisz miec czesciej taki dobry humor)
Rekomendowane odpowiedzi