Napisano 4 Lipiec 200618 l heyka all po ostatnim nie udanym porsche 911 (i dobrze bo jak bym dalej robił to by była tragedia XD) zacząłem robić toyote supre mam nadzieje ( jestem pewien) że narazie jest o niebo lepsza od porsche co 24 godz będzie tu update mówcie co myślicie i co poprawić :P cya za 24 h (z updatami tak to tu zaglądać będe , bo chce wiedzieć jak się ośmieszam :D) bym by zapomniał jescze siateczka :D
Napisano 4 Lipiec 200618 l na razie malo, swiatla maja napewno dobry ksztalt?? bo mi sie wydaje ze nie. nadkola sa za wysoka, albo maska za nisko
Napisano 4 Lipiec 200618 l Autor wszystko robie według printów i zdjęć z neta (zdjęcie z neta które najwięcej używam : http://www.toyota-supra.info/albums/desktop/toyota_supra_01_1024x768.jpg) a światła są za durze czy co ??
Napisano 4 Lipiec 200618 l z moich obserwacji to wynika że printy są do ogólnego zarysu a takie rzeczy jak światła, wloty klamki i inne takie to trzeba przypatrywać sie dokładnie zdjęciom, a na tym zdjęciu co dałeś dokładnie widać że światła mają inny krztałt (nie są takie obłe) i to wytłoczenie na masce jest znacznie "delikatniejsze"
Napisano 4 Lipiec 200618 l Autor oki troche poprawiłem wszystko staram się robić według bocznego i górnego blue printa bo niestety nie moge znaleź tylniego i przedniego jeśli ktoś morze to prosze o pomoc :( o to poprawa i mała doróbka P.S co to oznacza obly ??? XD
Napisano 4 Lipiec 200618 l już troche lepiej ze światłami (jeszcze mało ostry czyli jest ten wewnętrzny róg światła, ten zewnętrzny i tak Ci sie pewnie zaostrzy jak oddzielisz zderzak ale teraz krzywo sie zrobiło za tym światłem w stron.ę nadkola, wloty są troche inne ale to jest dosyć trudne do uzyskania żeby było jak na zdjęciu obłe tzn. za bardzo zaokrąglone, za miękkie przejscie itp. :p