xyrax Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 Witam Zamieszczam linka do swojego demoreela: http://www.webart.cyberdusk.pl/animations/b_skowronski_demoreel2006.avi Demo niestety robilem na szybko poniewaz nagle pojawila sie koniecznosc pokazania ostatnich realizacji a zatem jest to zlepek wybranych prac zrobionych w wiekszosci w ciagu ostatnich 10 miesiecy. Moze komus sie spodoba. Pozdrawiam
JmTm00 Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 Ju :) Po pierwsze, fajnie zmontowane, ale nie wiem czy dobrze jak na potrzeby reela, wiesz chodzi o to ze koncówce narzuciłeś takie tempo ze mało co tam mozna wyłapać (szczególnie statyczne rendery tuz przy koncu) Tam jest kilka powtórzeń prawda? mozesz je smiało wywalić bo sprawiaja wrazenie takiego upychania na siłe. Zajmujesz sie bardziej projektowaniem stronek po reelu mniemam? Całość jako klip prezentuje sie (choć takiej muzyki nie znosze) pozytywnie
XaoC Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 A więc tym się zajmujesz?:) Na początku sobie pomyślałem (gdy zobaczyłem ten wielki napis MOTOŚWIAT), że masz zamiar się bardziej chwalić dla kogo robiłeś. Ale jak obejrzałem całe to skumałem w końcu o co chodzi:) P.S. Heh, no i Astral Projection:D
weinert Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 b. oryginalne i ciekawe folio ps specjalizujesz sie w czołówkach do progr tv/ wiadomości? :) ? pozdr
vv3k70r Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 xyrax akbar dobre reel, a prace.. a po placy sam wiesz czy sa dobre :)
kannu Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 serwus :) mi sie podoba, jest OK :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi