Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nic dodać nic ująć... wszystko pisze w temacie.

Pozdrowienia i czekam na komenty.

laska3if.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne krągłości...w kolorze chyba jednak było by lepsze...ale czarno-biły tez ma klimat:D Po za tym chyba nie mozna się niczego czepić.

Napisano

Przeciez to nawet czarno-biale nie jest, ja tam widze czarno-ciemnoszare.

I fakt ze kolor pewnie ozywilby ta prace, ale przynajmniej gdyby bylo wiecej jasniejszych kolorow lacznie z bialym to tez byloby bardzo dobrze.

A gdyby to zrobic tylko za pomoca trzech kolorow, bialy i czarny do postaci

i czerwony na roze to bylaby rewelacja.

Ale to tylko takie moje uwagi.

Poza tym swietna kreska.

Pozdro.

Napisano

a jakbys jeszcze dodał w kilku miejscach grandient to by był full wypas ;) i jednak przydałoby sie jednak moim zdaniem zróznicować baardzo delikatnie kolor skóry od koloru tkaniny. Pozdrawiam

PS: czyli co? Corel draw był w natarciu?

Napisano
  • Autor
Przeciez to nawet czarno-biale nie jest, ja tam widze czarno-ciemnoszare.

I fakt ze kolor pewnie ozywilby ta prace, ale przynajmniej gdyby bylo wiecej jasniejszych kolorow lacznie z bialym to tez byloby bardzo dobrze.

A gdyby to zrobic tylko za pomoca trzech kolorow, bialy i czarny do postaci

i czerwony na roze to bylaby rewelacja.

Ale to tylko takie moje uwagi.

Poza tym swietna kreska.

Pozdro.

Półki co to WIP i jeszce niezdecydowałem sie do końca z tonami.. nad skórą jescze nie pracowałem na serio..... co do koloru... nie ma mowy... koncept był czarnobiały (cienie celowo nie są czarne/bardzo ciemne - styl ma bardzej przypominać kreskówke) i taki pozostanie, nie wypre sie pomysłu choć by niewiem co..żadnych scen typu Sin City... ;)

a jakbys jeszcze dodał w kilku miejscach grandient to by był full wypas ;) i jednak przydałoby sie jednak moim zdaniem zróznicować baardzo delikatnie kolor skóry od koloru tkaniny. Pozdrawiam

PS: czyli co? Corel draw był w natarciu?

To co wyżej..... :) a co do softu to Xara X... szybasz leprza i mnej zbugowana od Coerla kórego niecierpie. Pozdro.... za jakiś czas pokaże toche więcej.... jak tylko uporam sie z pracą przy cięciu drzewa :/

Pozdro for All

Napisano

Bardzo fajna, ale jeśli chodzi o ton skóry, to zdecydowanie powinien pójść ku bieli, bo na razie za mało jest kontrastów i wszystko się zlewa.

Napisano

i mam tepetke,szkmoda że dłoni nie widać,

wporzo sporządzone ;]