Napisano 7 Wrzesień 200321 l Witam wszystkich dawno się nie wypowiadałem na forum wiec zamieszczam wam moja ostatnia prace którą wykonałem w Photoshopie. Myślę ze będzie się wam podobać :)
Napisano 7 Wrzesień 200321 l nie wiem jaki był Twój zamysł... do realizmu tu jeszcze bbaaaardzo daleko... więc chyba nie o to chodziło. Zionie prostotą. Ale kula fajna
Napisano 7 Wrzesień 200321 l No wlasnie kula najslabsza ;) Tlo mi sie najbardziej podoba. Final Fantasy 7 przypomina ;)
Napisano 7 Wrzesień 200321 l Autor pierw myslalem rzeby dac kule ziemska ale potem cos tak wyszlo no i jest to co jest , a o realizm tutaj mi nie chodzilo poprostu sobie malowalem :D ale dzieki za komentarz :)
Napisano 8 Wrzesień 200321 l Coś fajnego dało by się z tego odseparować a tak to dla mnie takie \"Ich troje\".
Napisano 9 Wrzesień 200321 l No więc sotawmy to tak jak jest ... Yamakasi pokaż nam co potrafisz i nie rób sobie jaj :))
Napisano 10 Wrzesień 200321 l Autor OK :) Postaram sie jutro dac pierwsze prubki (\"czegos fajnego\"). Gotham - tylko nie \"ICH TROJE\" :) (prace nie beda idealne bo do rysowania urzywam myszki :( :) ale postaram sie jak najlepiej to wykonac.