Gość spokojny Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Witam :) Moja praca nosi tytuł ,,Pałacyk", który istnieje w rzeczywistości (Pałac Lubomirskich w Przemyślu). Praca powstaje w 3d max-ie. Jak sami widzicie nie za wiele jeszcze potrafie no ale... ;) Słowa krytyki i porady mile widziane, gdyż pragnę uzyskać dodatkową wiedzę, równiez dzieki temu wątkowi. Pierwszy render to tylko makieta pałacyku, drudi to juz próba odwzorowania cześci obiektu. PS Nie przesadzajcie z krytyka ,,bo sie w sobie zamknę" ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 pracuj, pracuj, można z tego wiele wykrzesać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 no ładnie ładnie .. lecisz powolutku z dodawaniem nowych części :) Pokazałeś makiete a masz zdjęcie tego pałacu tez z takiego widoku ? Pozdrawiam i trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 pietrius: Fakt, pracą mozna nadrobić nawet brak talentu ;) lilowy: Makiete robiłem sam na podstawie własnych zdjęć (brak widoku z góry) obchodzac obiekt do okoła. Mam jednak nadzieje, ze mimo to cos fajnego mi z tego wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 no co ty. jeśli tak to zabrzmiało to sory. poza tym najgorsze co może być to talent i brak pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Ależ pietrius w żadnym wypadku mnie nie uraźiłes-spoko :) Dziekuje Ci za zainteresowanie moim wątkiem. Co do mojej wcześniejszej wypowiedzi, to wiąże sie ona tylko i wyłącznie z mojego smokrycyzmu i z tego ze zdaje sobie sprawę jak bardzo mało potrafie w 3d. Następne rendery proszę sie spodziewać za kilka dni, gdyz mimo wakacji czasu na prace w maxie nie mam zbyt wiele, a szkoda. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Uch ciągle zaczynam coś nowego nie kończąc starch scen 3d... Jutro musze sie zabrac ostro do pracy bo ile można się lenić (mimo wakacji ;)). A poniższe rendery nie posuwaja pracy do przodu. Zastanawiałem sie czy w ogóle je umieścić, no ale przynajmniej może ktos da mi porządnego kopa, który zmobilizuje mnie do dalszej pracy ;) http://img70.imageshack.us/my.php?image=renderz3dmax8jozyt5.jpg http://img130.imageshack.us/my.php?image=w1lv9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acainoks Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 te nowe rendery są w sumie nie potrzebne NARAZIE. Kopa dostać nie musisz, model jest poprawny tylko jeszcze nie dopracowany, tak więc do roboty pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 tak na początek - postaw model na glebie, i włącz GI, daj defaultowe materiały zeby to to jakos wyglądało, a nie taki żolty na czarnym tle xDD ohyda. co do modelu to wszystko bedzie zalezec od ilosci szczegółów i tekstur, 4mam kciuki, pracuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Witam, kiedy tez zamierzałem się na ten pałacyk ale mi przeszło:]. Na razie model mało co przypomina przydało by sie zdecydowanie więcej szczegółów :P. Ale praktyka czyni mistrza wiec nie ma się co zniechęcać :D W jakim renderze zamierzasz finalizować projekt?? Pozdrawiam Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Bardzo ładnie. Nie zamykaj się :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi