Wielka_Siostra Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Witam po dłuższej przerwie:) Zamierzam przypomnieć sobie trochę temat wizualizacji, bo przez pewien czas postwiłam niestety na ilośc a nie jakość;) Na rozgrzewkę takie małe cuś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 podłoga w karo to podstawa ;) moze być problem z podączeniem baterii sztorcowej do instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 klop mi nie pasi :P ale glazurka fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 jakies bugi sie porobiły na pokrywie od kibla. przydałyby sie jakieś flary dla lampek w lustrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2006 podłoga w karo to podstawa ;) Nom;) Ale to naprawdę nie mój pomysł;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi