tweety Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 stawiam na Threshold albo Photocopy Filter [edit] tak Kiełbaster. zazdroszczę :]
Master Kiełbaster Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 bardzo ładnie. nie przejmuj się innymi - oni Ci zazdroszczą.
Zbyh_krowi_pazur Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Hmm, czekasz na chłostę bo masz "piękną" twarz? ... perwersja ...
Kuciel Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 co to ma byc ???? ja sie pytam ! ps. czy ktos widzial aby na jakims zagranicznym szanujacym sie forum ktos takie smieci (bez obrazy) zamieszczal ? co to ma byc pochwalenie sie ze umie sie przesunac 2 suwaki w Psie czy jak ? jakis artyzm w tym ma byc ? bo nie rozumiem najwyrazniej, jak bedziemy zamieszczac takie prace to bedzie wielka kicha i nie pisze tego bo lubie sie czepiac ale poprostu szanuje to forum i niechce aby sie cofalo tylko rozwijalo... bardzo ładnie. nie przejmuj się innymi - oni Ci zazdroszczą. A ten za to to mnie zawsze powaga rozwali bravo dla chlopaka :D
shin Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 :chłoszczę z zapamiętaniem i sadystyczną satysfakcją: oraz podpisuję się pod krytycznymi opiniami przedmówców. kome on, filtry z ps'a?
evarcha Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 pomijając banał zastosowanego nie prawidłowo "tresza", mogłeś przynajmniej coś z tym tłem zrobić, coś jak słynny WARCHOLAK - wiesz taka tandetna kolorowa mozajka. Dla ciebie i tych którzy nie wiedzą - przed zastosowaniem Treshold należy zastosować HighPass, wtedy będą widoczne rysy twarzy itp.
sanki Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 no prosze, ptasior odkryl prawde. to STEGANOGRAM !
Rekomendowane odpowiedzi