Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

HI

skonczylem prace nad glowka wiec przenosze ja do galerii

WIP

rzezbione i renderowane w 3ds max Scanline renderer

teksturki i niewielki retusz w photoshopie

CHEERZZ!!!! [winko]

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

No pracka jest bardzo gitowska, ale cosik mi nie pasuje z tymi polikami, czysh nie ma ich tam dwóch? Wshystko jest extra, ale... ale... moshe reshta spoueczności maxowskiej zauważy to co ja :)

Napisano

Poliki są jak narbajadziej spoko (choć brak wygładzenia trochę kantem trąci)... po prstu jedna partia to kość policzkowa... a druga to policzek..

Nie wiem ile masz lat, ale tobie też kiedyś tak zwiśnie Misic :) Mi tez z resztą :) hehe

Kolor oczu i białek do poprawy...plus brak \"łzawek\", rzęs, brwi...

Uszy nie \"łapią\" światła a normalnie robią się czerwonawe gdy świato na nie pada, bo naczyńka krwionośne stają sie widoczne

No to chyba wszystko co jest bolące.. reszta się mieści i bardzo pozytywnie obdieram jako całość.

Całkiem nieźle trafiłeś z kolorystyką.

Cholercia.. jesli to jest skończona pracka, to trudno ale widocznie tak miało być.

Jeśli byś coś tam podrkęcił, mogłoby wyjść na dobre...

Jeśli nie, to napisz dlaczego tak a nie inaczej, oki?

dzięki i pozdro

Napisano

no wiec tak wszystkie te rzeczy ktore wymieniles zrobilem (nie zrobilem) z premedytacja

zaczynajac nad tym pracowac wcaleni nie zamiarzalem robic zadnego obrazka... chcialem poprostu nauczyc sie malowac texturke (co jak na pierwszy raz sadze ze calkiem zgrabnie mi wyszlo :) ) sam widzisz ze reszta to taka bardziej prowizorka

CHeerZZZ!!!!

Napisano

Hehehehe... być może Kris, być może :) Dla mnie pracka jest na 8/10 biorąc pod uwagę, że brak rzęs i brwi był zamierzony. Pozrooooo wielkie!!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności