Napisano 11 Lipiec 200618 l daję już to audi bez shaderów i bez niczego nie mam ochoty na dalsze prace nad tym audi teraz zajmę się Audi Q7.
Napisano 11 Lipiec 200618 l Ładnie choć kilka błędów się znajdzie. Mniej więcej zaznaczyłem gdzie masz krzywo.
Napisano 11 Lipiec 200618 l Master Kiełbaster chyba dostrzegł wszystkie błędy. Ja więcej nie widzę. No mże kilka z tych zaznaczonych to takie naprawde drobne sprawy że jak da sie tekstury i zrobi render to niezauważane będą ale pewne sa bardzo widoczne. Ogólnie jest ładnie. Tylko dopieścić odrobine i bedzie miodzio:)
Napisano 11 Lipiec 200618 l Autor już poprostu siły nie miałem na ten wątek (nawet nie wiedziałem że aż tyle tego :D)
Napisano 11 Lipiec 200618 l w jaki sposób osiagacie tak fajnie wyprofilowane krawedzie i wogole to dzieki smooth?? czy mozesz umiescic siatke?
Napisano 11 Lipiec 200618 l felgi tragiczne, za dużo błędów które można by było niewilkiem wkładem pracy poprawić, żeby to wmiare wyglądało, a tak to słabo...
Napisano 11 Lipiec 200618 l Autor osobiście jestem zadowolony gdyż jest to moje pierwsze auto, może słabo wyglądać ale na popraiwanie nie mam czasu bo się zgłosiłem do mini bitwy i musze duże strarty czasowe nadrobić gdyż od 20 lipca jestem nieobecny
Napisano 11 Lipiec 200618 l a jeszcze tak przy okazji w wipie jest napisane A8 a tutaj A4 to wkońcu jakie to? :p
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor A4 ten wątek w wipie jest bardzo strary a edytować tytuł mozna przez 9999s więć w wipie nie mogę zmenić tutyłu wątku