Gość WOJTEK Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 Witam Poszukuję tutorialu - jak animować maszynę parową . Zrobiłem sobie model i pięknie działa kiedy cała maszynka stoi w miejscu . Jeżeli poruszę całą konstrukcją to dzieją się dziwne żeczy. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. WOJTEK ps to będzie lokomotywa - więc musi jeżdzić po torach
Jonasz_Real Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 ps to będzie lokomotywa - więc musi jeżdzić po torach A ja myslałem, że po asfalcie XD Pokaż jakies rendery
piotrek Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 Chcesz animować obrót kół, czy cały silnik? Pokaż screeny i napisz coś więcej. BTW nie ten dział - tutaj się pokazuje animacje do oceny.
weinert Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 poczytaj coś nie coś o cząsteczkach i zrób dymek na dobry początek ;) pełno tutków jest o setupie samochodów wiec moze sie przydadzą.. ?
vv3k70r Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 nie ruszaj maszyna zanim nie ukonczysz i nei zgrupujesz, chyba ze przelinkujesz wszystko :) bo zeby takie rzeczy rboic trzeba pomyslec najpierw jak :) ale mzoe grupowanie tego pomoze, bo juz zostanei tak jak jest :) a wtedy ja zanimuj po spline coby za torami nadazala (ostatecznei przesun i obracaj cala scena :) )
Rekomendowane odpowiedzi