STANEK Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 Mam pytanie... Czy ktokolwiek zna,słyszał lub miał do czynienia z Teamami związanymi z grafiką 3D ( w Polsce).Jeżeli tak to proszę o podanie nazwy , ewentualnego kontaktu...... Próbuję zrobić listę ojczystych teamów - dobra rzecz dla ludzi szukających kontaktu z takimi grupami... Z góry serdeczne dzięki. Pozdrawiam.
STANEK Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Napisano 9 Wrzesień 2003 Akurat te są najbardziej znane:):) Chodzi mi o takie o których mniej jest słychać. Te akurat zajmują trzy pierwsze pozycje listy.:D Pozdrawiam.
Pablo Napisano 10 Wrzesień 2003 Napisano 10 Wrzesień 2003 Freelancers oraz chyba jescze Moprh robil jakis team ale nie jestem peiwne pozdr
STANEK Napisano 10 Wrzesień 2003 Autor Napisano 10 Wrzesień 2003 o i zaczyna lista się powiększać ...jeszcze, jeszcze....
KAIN Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 KAIN team;) A tak na prawde to chce zrobic \"DCR\" pozdro KAIN
boowa Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 KnockOut ukierunkowany jest na gry komputerowe ale oki... niech będzie, że grafika komputerowa albo CG albo 3D..... www.knockout.7net.pl www.knockout.7net.pl/forum www.acrosstheshadows.com pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi