THE MANYSH TRAFO Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 ty se jakies jaja robisz chyba co? wez to daj tu http://www.youtube.com/browse?s=mp bedziesz sławny omg omg omg omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 wez to daj tu http://www.youtube.com/browse?s=mp bedziesz sławny omg omg omg omg a mozliwe mozliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Włączyłem to właśnie , mój młodszy brat zareagował na to takim śmiechem że myślałem że się udusi. A tak to SUPER!!! Najlepsza animacja postaci pokazana na tym forum EVER! Świetny montaż z zaskakującymi 3 klatkowymi ujęciami i wypasiona praca kamer! Po raz ostatni takie efekty specjalne widziałem w SW EP III! Serio! Świetne klimatyczne oświetlenie! Brawa za dokładny modeling! Tekstury też na najwyższym poziomie. Szoda że fabuły nie załapałem, ale to pewnie dlatego że dźwięk mi się niestety nie odpalił :(. Generalnie wrażenia pozytywne! Dziwię się, że robiłeś to tylko 2 miesiące :? Hmmm... Déja vu... Zmieniają coś w matrixie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 proponuje coś "wymodzić" panowie .. to wcale nie jest mój wątek .. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 lilowy sie nie przyznaje do takiej wypaśnej animki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 20 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2006 Ej no co wy?? A wybuch palenty to nie jest wypaśny?? Albo efekt laseru?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 oczywiście ze jest. przeczytaj poprzednie komentarze i potem sie wypowiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrazZ Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 dzwieeeeek aaaa :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Obejrzałem i nurtuje mnie tylko jedno pytanie: któży to są Tabaki a któży Sofraki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 coś jak rewelacja na patyku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi