Wielka_Siostra Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Kolejna łazieneczka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2006 Bu;( Napiszcie chociaz jaki kolor ma na Waszych monitorach ta firanka, robiłam wizkę w pracy i firanka była w brązowe wzory. A na domowym kompie ma wzory zielone. Chyba coś mam z monitorem, tylko którym?;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 U mnie brązowe :] Łazience dużo by dało, wstawienie coś za to okno, naprawde :) I jeśli można pokaz inne ujęcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 a umnie jest brazowo-zielony;] Ładnie czysto ale strasznie pusto...i to samo co MaGuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 ej... to czerwone jest :] łazienka ciekawa, ale niezbyt dopracowana. materiał chromu mi się nie podoba. tak samo envirnoment za oknem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Przeciesz można różnie nazywać kolory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 u mnie na jednym brązowe, a na drugim takie zielonkawe jakby, no ale żadnego z nich nie mam zdaje się dobrze skalibrowanego ;-) troszke brakuje widoku albo czegoś w oknie, no i to z lewej strony się kojarzy z muszlą ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 wzor na firance jest (jak ja to okreslam) sraczkowaty ^^ nie podoba mi sie render, i jakies ladne hdri by się przydało. Dziekuje za uwage :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 ta zasłonka totoszkę nie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 Dziękuje za komentarze:-) Widoku za oknem nie ma, bo nie umiem go robić:P No ale chyba czas najwyższy aby się nauczyc. Jak to sie robi? Boxa za oknem z mapą jakąś, a może mapa w environment?Bo HDRI to nie wiem za bardzo co to jest;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 nawet ładnie ale troche pustawo ;) z czego jest ta podłoga i ściany ?? nie powinne mieć mocniejszych odbić ?? a co do widoku za okienkiem to plane z fotką, we właściwościach odznaczasz cast shadows i recieve shadows i zależnie od oświetlenia można dać jeszcze self illumination Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 Dzieki Jawor, to chyba będzie proste;-) To na podłodze i ścianach to gładki, ale matowy gres (znaczy niepolerowany). No ale chyba rzeczywiście nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Mało tego. Daj Siostro inne ujęcia. Wzorki 80% brąż 20% zieleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 Ujęcia inne zapodam w środę (nie pytajcie dlaczego w środę;-), niestety będą w podobnym klimacie czyli będzie pustawo i bez widoku za oknem;-) Wygląda na to że mam niezbyt fajny monitor w pracy i chyba czas ją zmienić:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Zrób tak: zerwij zasłonkę, a szyby niech będą matowe. Zasłonki nie trzeba będzie prać a z matowym oknem nie musisz się obawiać, że sąsiad będzie oglądać Twój biust. I oczywiście widok za oknem stanie się automatycznie zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 Deviatorze, pomysł rzeczywiście genialny w prostocie, jednakże, jak na mój gust, niezbyt elegancki. Okno to jest okno, nawet w kiblu człowiek ma ochotę poogladać widoki;-) Z zasłonki nie zrezygnuje (to taki patent: jest szyna na suficie, a zaslonka jest usztywniona na dole listwą, zasłonke się przesuwa tak jak drzwi przesuwne w szafie, a w ogóle to zasłonek jest 2, czego oczywiście nie widać), bo przywiązałam się do niej emocjonalnie:D Gorzej z wzorem, mógłby być bardziej finezyjny. Ewentualną mapke łykne bez przepitki;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 Kolejne widoki. Uwaga: proszę nie czepiać się oświetlenia nad prysznicem;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Czerwien czerwieni nie rowna, moze tak samo jest z brazem ;P Pusto w tej lazience... Jakos monotonnie, ponuro... Dziwnie bym sie czul biorac w niej kapiel. I zgadzam sie z innymi, daj cos w tlo, bo ta szarosc tak przygnebia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi