Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam,

projekt nie moj - dla koleżanki - muzeum +kawiarnia w starym budynku pokopalnianym + rozbudowa..

model skeczap, reszta viz4 + render vray +ps

całość zajeła mi 2 tyg głównie z uwagi na to ze juz dawno wypadlem z obiegu chyba.. a koleznaka chciala zeby bylo w miare realistycznie.. no a poza tym w 'trakcie' dochodziły jeszcze zminay ; )

z zwanątrz:

01kq0.jpg

03am6.jpg

02bw0.jpg

04pf5.jpg

05zk8.gif

06xc5.jpg

...

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

i wnętrze... kawiarnia w starej części..

int01dog4.jpg

int02bbo2.jpg

..i w nowej części pod muzeum..

int03aer4.jpg

i muzeum.. w starej części

muzeum01re0.jpg

i w nowej..

muzeum02pp1.jpg

muzeum03ps1.jpg

..z braku czasu muzeum było juz robione na szybko.. co zapewne widac ; )

pozdrawiam.. i mowcie czy jest to czegos jeszcze warte w czasach maxa8 i maxwella?

Napisano
  • Autor

ehe.. jest wielozadaniowy ; D

ale moim zdaniem najlepszy jestkoles w czapce z ostatniego ujecia ; )

Napisano

Oj bobik..wypadles juz z obiegu... faktycznie byle szczyl z maxem i maxwellem zgniecie cie doszczetnie :).. boli ta prawda,.. wiem, bo mnie tez przygniecie, ale juz 2raz manuala do maxwella czytam dla sportu.... Jak ci poszlo polaczenie sketchup z maxem ?PReciez siatka to jakas masakta po exporcie..bywalo gozej, ale liczylem na cos perfekt po takich zapowiedziach, do tego nie widzi grup a nie zawsze robisz komponenty.

Generalnie plasko i nudno.. jedyne co to cegielka i ladny bump displacement z rxeczy graficznych.. co do projektu to ... moze nie bede sie wypowiadal :(

ehh..studenckie czasy..

pozdrp

fotoas

Napisano

ciekawe co to za kolezanka...:P u mnie na uczelni robiło sie projekty rewitalizacji kopalni w Wapnie, a to jest oczywiscie Wapno:P

Napisano
  • Autor

@fotek.. no wiem wiem fotorealizm to to nie jest ; )

..ale co do sketchupa - nie narzekam na export - wcale nie tak zle sie eksportuje nawet mapowanie zachowuje - jedyny problem to wtedy jak chcesz cos pozmieniac wlasnie w mapowaniu juz w maxie.. a masz obiekt ktory ma 10 roznych materialow i trza potem kombinowac.. poza tym ok jak dla mnie

@pioootras - nie wiem gdzie kopalnia.. jakos nawet nie zapytalem, ale mozliwe ze w wapnie ; )

Napisano
  • Autor
co to za drzewa w wiz. zewnetrzych?

siakies ciepłolubne pewnie ; )