Napisano 16 Lipiec 200618 l witam, projekt nie moj - dla koleżanki - muzeum +kawiarnia w starym budynku pokopalnianym + rozbudowa.. model skeczap, reszta viz4 + render vray +ps całość zajeła mi 2 tyg głównie z uwagi na to ze juz dawno wypadlem z obiegu chyba.. a koleznaka chciala zeby bylo w miare realistycznie.. no a poza tym w 'trakcie' dochodziły jeszcze zminay ; ) z zwanątrz: ...
Napisano 16 Lipiec 200618 l Autor i wnętrze... kawiarnia w starej części.. ..i w nowej części pod muzeum.. i muzeum.. w starej części i w nowej.. ..z braku czasu muzeum było juz robione na szybko.. co zapewne widac ; ) pozdrawiam.. i mowcie czy jest to czegos jeszcze warte w czasach maxa8 i maxwella?
Napisano 19 Lipiec 200618 l Autor ehe.. jest wielozadaniowy ; D ale moim zdaniem najlepszy jestkoles w czapce z ostatniego ujecia ; )
Napisano 20 Lipiec 200618 l Oj bobik..wypadles juz z obiegu... faktycznie byle szczyl z maxem i maxwellem zgniecie cie doszczetnie :).. boli ta prawda,.. wiem, bo mnie tez przygniecie, ale juz 2raz manuala do maxwella czytam dla sportu.... Jak ci poszlo polaczenie sketchup z maxem ?PReciez siatka to jakas masakta po exporcie..bywalo gozej, ale liczylem na cos perfekt po takich zapowiedziach, do tego nie widzi grup a nie zawsze robisz komponenty. Generalnie plasko i nudno.. jedyne co to cegielka i ladny bump displacement z rxeczy graficznych.. co do projektu to ... moze nie bede sie wypowiadal :( ehh..studenckie czasy.. pozdrp fotoas
Napisano 23 Lipiec 200618 l ciekawe co to za kolezanka...:P u mnie na uczelni robiło sie projekty rewitalizacji kopalni w Wapnie, a to jest oczywiscie Wapno:P
Napisano 23 Lipiec 200618 l Autor @fotek.. no wiem wiem fotorealizm to to nie jest ; ) ..ale co do sketchupa - nie narzekam na export - wcale nie tak zle sie eksportuje nawet mapowanie zachowuje - jedyny problem to wtedy jak chcesz cos pozmieniac wlasnie w mapowaniu juz w maxie.. a masz obiekt ktory ma 10 roznych materialow i trza potem kombinowac.. poza tym ok jak dla mnie @pioootras - nie wiem gdzie kopalnia.. jakos nawet nie zapytalem, ale mozliwe ze w wapnie ; )
Napisano 23 Lipiec 200618 l Na bank w Wapnie. Bylem tam wiec poznaje :). dlatego kolezanke tez moge znac :P