NV Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Czy jest możliwość ściągnięcia tej opcji do 3ds maxa 6.0 obecnie nie jest mi potrzebna, ale w przyszłości może być bardzo przydatna a nie chcę tylko z tego powodu przekładać się na nowszego maxa..... jeśli ktoś wie lub coś takiego juz zrobił proszę by podzielił się wiedzą ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Modyfikator Hair and fur jest dostepny w maxie dopiero od wersji 8 :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Kiełbaster Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 od wersji 7.5 :P przed zintegrowaniem z maxem nazywał się hair fx. możesz go znaleźć u nieautoryzowanych dealerów :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
NV Posted July 19, 2006 Author Share Posted July 19, 2006 No ja wiem Erwfed: ,że dopiero od 8 ale to jest plugin a takich wiele na stronach chodzi mi oto ze gdyby go mozna nawet było ściągnąć to czy działałby w 3ds max 6 ale widze że nie czyli trudno za rok przesiadka na nowego maxa....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts