Gość stim Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Szukamy osób chętnych do stworzenia teledysku - klipu. Reżyseria własna, tematyka downolna - byle by do muzyki pasował. Muzyka w stylu Chemical Brothers, Junkie XL, Prodigy, FatBoy Slim, Bentley Rhythm Ace, czyli Funky Breaks i BigBeat. By posłuchać próbek zapraszam na stronę: http://www.nauka-jazdy.art.pl kontakt: [email protected]
bor Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 to chyba bardziej pasowaloby umiescic do \'praca oferowana\'. no chyba ze w gra nie wchodza zadne fundusze... (jak zwykle...)
Gość stim Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 No niestety, orpócz tego że klip będzie miał dość dobrą muzykę [obecnie w fazie tworzenia], oraz oprócz tego że zostanie wyemitowany, co zapewni pewien prestiż twórcy, nie jestem w stanie nic zaoferować [jak zwykle brak funduszy]
Gość stim Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 W sumie to mam pomysł na ten klip - ale to też zależy od umiejętności grafika. Sam trochę zajmuje się grafiką - ale wyłacznie FLASH i nie jestem na tyle dobry by zrobić klip - po za tym mój sprzęt jest z poprzedniej epoki , nadaje się tylko do pisania maili i worda : (. Po za tym, po usłyszeniu muzyki , sądze że nie będzie problemu z wyobraźnią i stworzeniem własnej wizji.
kurt_hectic Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 siema jestem za itp. tylko napisz nba [email protected] - czy wszystko spadnie na mnie bo wiesz ja robie typowa animacje - ludzi itp !! - napisz [ wyslalem maila]
Rekomendowane odpowiedzi