Source Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Jedni robią samochody inni samoloty a jeszcze inni kolumny podłogowe. Pierwsza model jaki zamieszczam więc proszę o wyrozumiałość...co nie znaczy że krytyka niewskazana. Czemu WIP? Może zasugerujecie jakieś korzystne zmiany. Rhino+Maxwell Render
piotrek Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Jakieś takie bez polotu :) Czemu membrany są błyszczące?
Source Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 http://www.kharma.com Membrany błyszczą się w rzeczywistosci, choć nie aż tak znacznie. Powinny mieć nałożony bump maping, żeby łądniej to wyglądało, ale nie mogłem znaleźć/zrobić takiego wzoru. W jaki sposób mógł bym tchnąć w kolumnę trochę "polotu"?
SoAd Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 nuda ,a do bump to by zwykle tiles z maxa starczyly + uvw map w kształcie sphery
Source Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 Widze że albo ja za mało wiem o maxwellu(bardzo prawdopodobne) albo Ty. Nie mam pojęcia jak podpiąć w maxwellowskim edytorze materiałów jakieś funkcje z maxa. Poza tym to robione i wyrenderowane z rhino więc...
Rekomendowane odpowiedzi