Dmk Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Witam ! Mam takie pytanie, już kiedyś miałem sie zapytac, ale tak jakoś potem wrócilem do 6 i zapomniałem... jak zmienić "rodzaj" przyblizania lupą w maxie 7 bo standard jest ze sie przybliza do srodka viewportu, a to jest wkurzajace, jak sie chce gdzie indziej... o wartosciach pare psotow nizej :)
piotrek Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=17076 Mój wątek... :D
Dmk Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Napisano 26 Lipiec 2006 tez nie bede tworzyc nowego tematu i sie spytam, bo mam tak ze jak chce napisac np wartosc czegos np 2,27 to mi automatycznie wchodzi na 2.0 albo 2.5 cale wartosci tylko, nie wiemc zy cos przestawilem... jak to poprawic ?
myk_myk Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 W Preference - General ustaw w precision wartość np. 2 znaki po przecinku. Pozdrawiam.
Dmk Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Napisano 26 Lipiec 2006 dzieki, teraz mam te male problemiki załatwione :) teraz został tylko ten rendering ;/
Rekomendowane odpowiedzi