Napisano 26 Lipiec 200618 l Hej, W imieniu Fundacji Wspierania Alpinizmu Polskiego im. J. Kukuczki, chcielibyśmy zaprosić Was wszystkich do udziału w konkursie na projekt logo Fundacji. Mamy już gotowe i popularne logo Akcji Śmigło dla Tatr, czyli: ale w związku z planowanym otwarciem strony www Fundacji i nową kampanią informacyjną, chcielibyśmy reklamować nasze działania przy pomocy nowego znaku graficznego. Pprowadzona przez nas zbiórka pieniędzy (1% i nie tylko) ma na celu wsparcie finansowe TOPR. Istniejące logo "Akcji Śmigło" oczywiście nie idzie w odstawkę - natomiast ma być ściśle powiązane ze zbiórką na rzecz TOPR. Prosimy o przesyłanie Waszych pomysłów i projektów na adres Sekretariatu Akcji Śmigło: hikontakt@himountain.pl, lub zamieszczanie ich w tym wątku - poprzez linkowanie lub wklejanie zdjęć (np. poprzez strony typu ImageShack czy TinyPic). Napisałem - "Konkurs" - ale na razie nie wiem, czy i jaka mogłaby być nagroda To się jeszcze okaże, natomiast na pewno zwycięzcę konkursu czeka wiekopomna sława i chwała, oraz niewątpliwa duma i satysfakcja z tego, że Jego lub Jej projekt pomoże Fundacji we współfinansowaniu naszych wspólnych spraw. Z góry bardzo dziękujemy za Waszą pomoc! Kacper. www.smiglodlatatr.pl _______________________________________ Climb Now - Work Later and Have an Ice Day! Fundacja Wspierania Alpinizmu Polskiego im. J. Kukuczki ul.Noakowskiego 10/12 00-666 Warszawa Bank Millennium 04 1160 2202 0000 0000 5515 5611 z.d. Śmigło dla Tatr
Napisano 26 Lipiec 200618 l Cytat wiekopomna sława i chwała, no i jeszcze ciekawa pozycja w portfolio ;-) hmm sława to by było to ;-P jak cos ładnego mi wyjdzie to zamieszcze, no chyba ze nie wyjdzie ;-)
Napisano 27 Lipiec 200618 l no nie mam za mądrych pomysłów ;P aż mi photoszop zgłupiał ;-) na początku kursor zmienił sie na precyzyjny potem nie mogłem dostać sie do menu górnego kursor zaczął zanikać na paletach nie mogłem zapisać pracki i nawet wyłączyć programu !!! wie ktoś czemu no ale żeby nie było że mówie i nic nie robie to zamieszczam kilka prac ta druga z czymś mi sie kojarzy ale nie moge sobie przypomnieć z czym ;-)) no może troszke sie nie przyłożyłem ;-))