Napisano 1 Sierpień 200618 l co do wykonania, to calkiem niezle co do pomyslu, jakos mi sie za bardzo to nie podoba - taki jakby mix zombie, demona, czlowieka, weza - jakby to wymieszac to jeszcze ok ale tak kawalkami to jakos mi sie nie podoba - kwestia gustu
Napisano 1 Sierpień 200618 l tylko cieniowanie mi się podoba, bardzo dobre wrażenie bryły anatomia mocno pokręcona, wydaje się, że brakuje w tej pracy pomysłu
Napisano 1 Sierpień 200618 l Autor dzięki za komentarze.w sumie to ze szyją to sam widziałem,że jest coś nie tak,ale za dużo poprawiania:P co do mixera w moim rysunku... zombie i człowiek, to chyba jeden kij,nie uważasz?jak mi napisałeś co tu widzisz, to próbowałem się tego doszukać i nie widzę w tym węża. a jeśli już mam się czepiać twojego komentarza, to niezagłębiając się zapytam tylko skąd niby wiesz jak wygląda demon? :) Avenger, prawdę mówiąc, to nie starałem się ściśle budować go anatomicznie, wszakże to demoniczny stwór,maźnąłem na wstępie parę kresek,według których miałem trzymać się, powiedzmy 'szkieletu' mojego stworzenia. pozdrawiam wszystkich komentujących :)