Psychopata Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 witam, to mój pierwszy post na tym forum, i mój pierwsze dzieło mangopodobne :) więc sie pochwale :P [upedate na dole] =)
slayer2004 Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 No samochód pikny ;). A to jest jakaś wycinanka czy cuś ?
Psychopata Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Napisano 31 Lipiec 2006 samochód z neta jest ;] rysunki moje zeskanowane wszystko posklejane PS... ... i taki bajer wyszedł :P
grim666 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Żenada i wstyd. A mangowe to co tu jest? Tło? Kolor?
JunioR Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 postac nie potrzebnie wklejana do auta, mogłes sam jakies tło walnąć, nie koniecznie auto. Co do mangi to tylko słonce mi przychodzi na mysl z twojej sceny.
muody Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 słońce... co ono tu, kurczę, robi?! babka cienka jak kij, ma wklęsłe kolana, oderwany bark, źle doklejoną szyję do głowy twarz przypomina Romana Giertycha z czasów młodości kolory są zbyt blade, cienie niewyraźne, a cała praca beznadziejnie rozciągnięta w poziomie tło teletubisiowate nieco grim666: mangowe są proporcje
lewis Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 w mandze jest chyba dosc wyrazny kontur , takie poprawianie konturu nie wyglada za ladnie (jak na sloncu), poza tym moze lepiej gdybys ten obrys rysowal np czarnym cienkopisem . albo w ogole sprobowal calosc narysowac w photoshopie , wtedy i kolory bylyby ladniejsze .A zestawienie takich bladych kolorow z tym samochodem nie wyglada wg mnie za ladnie.A postac ma fajna talie :P .Pozdrawiam :)
Psychopata Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 lol, fajnie ze jakieś posty są dzieki wielkie za oceny za te leprze i te gorsze hehe, >>w zasadzie moze to jest giertych w młodości, fajny pomysł nawet dorobie jeszcze kaczyńskiego czy coś i fajnie bedzie.
Scottero Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 myslalem przez chwile ze samochod wymodelowales... ;P
Ciosek Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 yy, rozumiem ze to Twoj pierwszy raz ale polecalbym jednak posiedziec nad jakimis tutkami or somethning i troche popracowac nad anatomia bo bez obrazy ale tak sie rysowalo w podstawowce na plastyce dluga droga przed Toba ale nie zniechecaj sie
muody Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 hehe, w podstawówce - a nawet w niektórych gimnazjach, jak u mojej siostry - osoby rysujące panienki na lekcjach cieszyły się ogólnym szacunkiem i poważaniem, wielu z nich poszło w kierunku mangi, niektórzy zostali grafficiarzami im ktoś wcześniej ograniczy się do jednego "stylu", tym trudniej mu akceptować potem podstawowe zasady rysunku czy malarstwa słuchaj Cioska, zanim będzie za późno
Rekomendowane odpowiedzi